În sfârșit! Ea este iubita lui Maluma și este cunoscută de toată lumea!

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 04 decembrie 2017, 16:03
După ce a fost acuzat că este gay și că se iubește cu Ricky Martin, sex-simbolul columbian Maluma, cel care a reusit sa dea peste cap topurile internaționale cu piesele sale și să cucereasca iremediabil domnișoarele din întreaga lume, se pare că și-a găsit jumătatea.

Conform zvonurilor, cea care i-a furat inima celui mai dorit artist latino al momentului este nimeni alta decât partenera sa din videoclipul piesei Felices los 4, Natalia Barulich. Fotomodelul, pe jumătate cubaneză și pe jumătate croată, are 25 de ani și în urmă cu doi ani a participat la concursul de frumusețe Miss California USA. Maluma a prezentat-o fanilor ca fiind partenera sa din videoclip, însă cei doi au fost surprinși de mai multe ori împreună, ba chiar în ipostaze tandre, specifice unui cuplu. În plus, cei doi au continuat colaborarea și în al doilea videoclip al lui Maluma pentru varianta salsa a aceleiași piese, lansată în colaborare cu Marc Anthony.

Maluma felices los 4

Maluma și Natalia, secvență din videoclipul piesei „Felices los 4”

Zvonurile au prins și mai ușor contur grație faptului că în videoclipul piesei care a făcut furori atât în America, cât și în Europa, Maluma apare în ipostaze incitante și provocatoare alături de Natalia Barulich. Pe lângă sărutări fierbinți și atingeri indecente, cei doi au filmat o scenă în care se află dezbrăcați în duș, scenă care a incins imaginația tuturor. Conform presei din Mexic, cei doi au participat recent la Global Gift, un eveniment organizat de Eva Longoria cu scopul strângerii fondurilor pentru victimele cutremurului din Mexic, și, pe lângă faptul că au stat la aceași masă, aceștia s-au ținut de mână și și-au împărțit priviri tandre.

Maluma a bătut record după record cu piesele sale, în România fiind cunoscut cu precădere grație colaborărilor sale muzicale cu artiști de renume internațional, printre care o amintim pe Thalia, pentru piesa „Desde Esa Noche”, pe Shakira pentru piesa „Chantaje”, pe Ricky Martin pentru piesa „Vente pa’ca” și, mai nou, pe Marc Antohny pentru varianta salsa a piesei „Felices los 4”.

Citește și – Ricky Martin, la plimbare cu iubitul şi cu gemenii

Citește și – Shakira vorbește despre fericire în revista Unica 

Sursă foto: Instagram, captură video Youtube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter