După 3 ani, Mihaela Rădulescu a dezvăluit cum a început relația cu Felix

De Mădălina Manole, pe
Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner sunt împreună de peste 3 ani, însă abia acum diva de Monaco a povestit cum a început relația lor.

Mihaela și Felix s-au cunoscut în timpul interviului pe care aceasta i l-a luat sportivului, fapt deja cunoscut de toată lumea, însă scânteile s-au aprins mai târziu. Prezentatoarea TV susține că era fascinată de Felix din punct de vedere profesional și nicidecum nu o interesa ca bărbat, mai ales că îl știa ca fiind un cuceritor din fire, iar acest aspect mai mult o îndepărta decât să o atragă: “Nu visam la el în secret, nu eram îndrăgostită în taină, îl admiram ca sportiv (…) Citisem despre el că era un mare Don Juan și eu toată viața mea am fugit de genul ăsta de bărbat playboy. Nici nu am apucat să mă asez pe scaun sau să spun cum mă cheamă că m-a și invitat la cină, chestie care m-a iritat, mi s-a părut o golăneală, așa că am devenit mai rece, mi-am făcut interviul și atât.” – a povestit Mihaela pentru revista Tango.Marea Dragoste.

Mihaela radulescu si felix Baumgartner

Și totuși, când este scris în stele ca ceva să se întâmple, iată că se întâmplă. Cu toate că Felix a aflat numărul de telefon al Mihaelei, acesta l-a notat greșit și nu a reușit să comunice cu ea, însă, surpriză! A doua zi s-au reîntâlnit: “Printr-o întâmplare, Felix a notat numărul greșit. A doua zi, la eveniment, când erau toți oamenii adunați, el a venit glonț la mine și m-a întrebat direct de ce nu i-am răspuns la mesaje, în văzul tuturor. Mi-a smuls telefonul din mână și s-a uitat în telefonul meu să vadă dacă am primit mesajele lui, apoi mi-a arătat că mi-a scris vreo cinci mesaje și, după ce am văzut, i-am explicat că are un număr care seamănă cu al meu, dar că o cifră este greșită. Nici măcar nu reținuse cum mă cheamă, mă trecuse în telefon  Romanian Chick!. când m-a văzut pe scenă, că mă așez lângă el, m-a întrebat: Tu ce cauți aici? Iar eu am întors întrebarea și i-am zis că el trebuie să ne spună ce caută aici și s-a prins și el, așa, pe parcurs, că eu sunt moderatoarea… Ăsta este Felix Baumgartner!”, – a declarat Mihaela Rădulescu pentru sursa citată.

De curând, Mihaela Rădulescu a dezvăluit că-și mai dorește un copil, însă iubitul său, Felix, nu este de acord. Motivul aici!

Citește și – Mihaela Rădulescu, între mamă și soacră. Cum arată cele două femei din viața divei

Citește și Dan Bittman, despre relația cu Mihaela Rădulescu: “Felix a sărit din stratosferă, dar eu am dus-o dincolo de nori”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter