Când este în regulă să minţi într-o relaţie

De Mia, pe

În mod normal este lipsit de respect şi de compasiune să îţi minţi iubitul sau soţul, însă nici onestitatea nu este întru totul de dorit într-o relaţie de cuplu. Uneori este în regulă sau chiar indicat să nu îi spui adevărul verde în faţă, uite când:
În pat
Bărbaţii sunt destul de sensibili când vine vorba de performanţele lor sexuale, aşa că cel mai bine ar fi să te abţii de la comentarii dacă acestea nu îi mângâie orgoliul. Însă prin asta nu trebuie să înţelegi că trebuie să taci mâlc şi să-ţi laşi plăcerea şi satisfacţia sexuală la urmă, pentru că nu e sănătos. În schimb, poţi înlocui criciticile cu îndemnuri pozitive şi laude atunci când face ceva bine, iar mai departe propune-i să încercaţi şi alte lucruri împreună. Totul porneşte de la curiozitate şi astfel puteţi descoperi amândoi lucruri noi.
Sex: Îţi lipseşte energia? Uite cum îţi încarci bateriile!
Când schimbarea nu ţine de el
Ok, nu îţi place noua tunsoare pe care şi-a făcut-o, dar acum e cam târziu să îşi pună părul la loc. Chiar dacă nu îi stă prea bine, ce rost ar avea să-l faci să se simtă prost, mai ales că părul va creşte la loc până la urmă? Ca să mai eviţi o astfel de situaţie, data viitoare mergi cu el la frizer sau arată-i câteva modele de tunsori în reviste – va prinde ideea.
Când nu îţi plac părinţii lui
Subiectul „părinţi” este unul foarte delicat şi ar trebui evitat cât se poate de mult. Chiar dacă nu îţi place mama lui, cu toate că te poţi înţelege bine cu ea, nu este cazul să îi şi spui asta. Acesta este un adevăr pe care ar trebui să îl păstrezi doar pentru tine şi prietenele tale, însă nu-l spune cu voce tare şi în faţa partenerului tău.
Citeşte mai departe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter