7 momente în care sigur te-a minţit

De Diana Zagrean, pe

Bărbaţii mint pentru că vor să nu fie controlaţi, mint pentru că înşală, mint pentru că se simt vinovaţi de ceva. Dacă te întrebi cam care este proporţia şi când spune adevărul, află care sunt cele 7 momente în care sigur te-a minţit.
 

Când l-ai întrebat cât de des se uită la filme porno

Indiferent ce ţi-a răspuns iubitul sau soţul tău atunci, dublează numărul. După ce ai adunat numărul spus de el, cu cel dublu, dublează suma şi înmulţeşte de câteva ori. Aşa îţi faci o idee despre câte filem pentru adulţi urmăresc bărbaţii. Ce importanţă are? Nu-l mai întreba, lasă-i puţină intimitate.

Când l-ai întrebat cu câte femei s-a culcat până să te cunoască pe tine

Când aude întrebarea asta, orice bărbat intră într-o stare de panică majoră. Regula de bază spune că orice bărbat umflă numărul cu 3, dacă nu este foarte încrezător în forţe proprii, sau scade numărul 3, dacă vrea să pară mai sfânt decât paznicii raiului.

Când l-ai întrebat dacă prietena ta e sexy

Merge orice variaţiune de genul: nu-i aşa că X arată foarte bine în rochia aia, oau, ce bine arată Y azi, etc. Răspunsul, adică minciuna, va fi mereu aceeaşi: nu/nu mi se pare/nu prea. De fapt, un bărbat poate să considere o femeie sexy fără să vrea neapărat să se arunce în patul ei, doar că diferenţa e minusculă şi linia e fină, aşa că neagă şi gata.

Când l-ai întrebat dacă vine cu tine şi fetele în club, să vă ţină companie

Femeile care ies în club să ţopăie şi să se îmbete nu sunt tocmai visul lui pentru sâmbătă seara. Dacă mai rămâne şi cuier pentru genţile voastre (şi, din nefericire pentru el, nu toate au baretă), seara lui va fi un dezastru, mai ales că există posibilitatea ca tu să fii prea beată sau obosită să mai ai chef de sex acasă. Dar o să spună că e o plăcere, pentru că te iubeşte.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter