7 minciuni pe care să nu le spui niciodată

De Diana Zagrean, pe

Toată lumea minte, spunea un personaj dintr-un serial celebru. Dar, uneori, minciuna are picioare scurte şi răul pe care îl face este mai greu de reparat, sau chiar imposibil de iertat. Vezi care sunt acele 7 minciuni pe care să nu le spui niciodată.
 

Orgasm

Deşi uneori este tentant să mimezi un orgasm, nu faci decât să-ţi tragi singură preşul de sub picioare. Dacă tu nu îi transmiţi partenerului tău ce şi de ce nu merge, cum ai vrea să ştie ce şi cum să îmbunătăţească?

Aspectul fizic (întâlniri pe Internet)

Toată lumea minte când vine vorba despre greutate, înălţime, centimetri în talie, sau mărimea sânilor (toate femeile care au purtat burete ştiu despre ce vorbim aici).
Când vine vorba despre întâlniri cu oameni pe care i-ai cunoscut online, un lucru este esenţial: să nu minţi în privinţa aspectului fizic.
Încrederea într-o persoană pe care o cunoşti pe net este oricum şubredă, dacă începi relaţia cu o minciună, ce şanse aţi putea avea în viitor?

Sănătatea mintală

Depresia, anxietatea, comportamentul compulsiv sau alte boli psihice nu vor dispărea dacă le ignori. În plus, dacă nu spui nimănui şi nu recunoşti că ai o problemă, cum te aştepţi să fii înţeleasă şi ajutată? Astfel de boli se tratează greu şi este nevoie de multă voinţă şi ajutor pentru a trece peste un episod de criză. Nu te păcăli singură şi nu minţi pe nimeni în legătură cu ceva atât de serios.

Te iubesc

Nu spune „te iubesc” decât dacă simţi cu adevărat asta. Este crud şi nedrept şi laş să o spui şi apoi să iei înapoi asemenea cuvinte, cu toată însemnătatea lor.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter