Jumătate dintre adulți mint că sunt ocupați pentru a sta în pat sau în fața televizorului

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 02 aprilie 2018, 11:16

Jumătate dintre adulți mint că sunt ocupați pentru a evita ieșirile cu prietenii în favoarea clipelor petrecute în pat, în fața televizorului, arată un studiu realizat de Macmillan Cancer Support.

Potrivit studiului, realizat pe 1000 de britanici, jumătate dintre persoanele cu vârste cuprinse între 25 și 34 de ani își mint prietenii pentru a putea petrece timp în fața micului ecran.

Citește și: Ce gândesc bărbații despre minciună?

Mai mult, 22% dintre aceștia își roagă rudele sau prietenii să îi ajute și să le acopere urmele pe rețelele de socializare.

„Aceste statistici ne arată că noi ca națiune nu suntem străini de a trage un văl pe ochii familiei sau prietenilor noștri”, a afirmat Katherine Blaize-Smith, managerul de marketing al Macmillan Cancer Support.

Citește și: Dr Mihaela Liliana Stroe: Te învaţă să detectezi minciuna în afaceri!

Micile minciuni sunt spuse destul de des mai arată studiul, potrivit căruia tinerii între 18 și 24 de ani sunt cei mai mari mincinoși, jumătate dintre ei rugându-și prietenii sau familia să nu îi tăguiască și să nu posteze fotografii cu ei în spațiul vitrtual pentru a-și ascunde escapadele.

Conform aceluiași studiu, cu cât crești, cu atât îți pasă mai puțin cu cine te afișezi, așa că nu este de mirare că adulții sunt mai loiali, doar 19% dintre cei cu vârste cuprinse între 55 și 64 de ani mințindu-și prietenii pentru a putea petrece timp în pat sau în fața televizorului.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter