Dragoste şi sex: „Ai alege să fii amantă?”

De Libertatea pentru femei, pe

Stăteam zilele trecute cu prietenele la o cafea și, deodată, în atmosfera caldă care ne trăgea la lene, a apărut un subiect care ne-a făcut să devenim mai gureșe ca un stol de vrăbii: de ce aleg unele femei să fie amante?
Tocmai auzisem că o cunoștinţă fusese înșelată timp de un an de soţul ei și nu a aflat decât mult mai târziu. După ce am întors pe toate părţile problema și ce am face noi dacă am fi în locul ei, a venit întrebarea: „Tu ai alege să fii amantă?”

Păreri pro…

Taberele erau împărţite. Unele spuneau: „De ce nu?
Amanta are numai avantaje și foarte puţine dezavantaje. Se bucură de pasiune, cadouri, de momente bune, fără a fi nevoită să spele, să calce, să gătească și să aibă de-a face cu toate defectele bărbatului.
Nu trebuie să îl suporţi când vine obosit de la serviciu și nici să-i cedezi televizorul ca să se uite la vreun meci. Nu-i vei culege niciodată rufele murdare de prin colţuri. Vei primi cadouri și atunci când va fi cu tine îţi va da toată atenţia.
Deci, de ce nu?”

Păreri contra…

„Dar cum rămâne cu nopţile în care ești singură?”, întreabă fetele de pe cealaltă parte a baricadei. „Cum rămâne cu sărbătorile petrecute „solo” sau cu dorinţa de a avea propria ta familie? Faptul că nu vei putea ieși în oraș cu el sau vă veţi da întâlnire în locuri unde sunteţi siguri că nu veţi fi văzuţi? Ce se întâmplă dacă află nevasta și iese cu scandal? Sigur, nu e importantă părerea celorlalţi, însă cum te vor privi? Ţi-ar plăcea să fii bârfită pe la colţuri? Și să știi că împarţi bărbatul iubit cu o alta și că nu ai șanse să-ţi faci propria ta familie?”

Varianta ideală

Poate că amanta se gândește că va lua până la urmă locul soţiei. Dar statisticile spun că, de cele mai multe ori, soţii adulteri nu-și lasă soţiile pentru amante. Pe de altă parte, cel care a făcut asta o dată este posibil să „recidiveze”. O altă idee ne-a venit atunci: „Ce-ar fi să devii amanta propriului soţ? Să-i dai întâlniri prin oraș, să fii atrăgătoare pentru el, dar să nu fii tot timpul disponibilă, să fii misterioasă?”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter