De ce te-a înşelat? 4 motive şocante

De Adina Radu, pe

Ne întrebăm şi ne frământăm mereu gândindu-ne că el ar putea pleca în orice moment, momit de o alta. Ce îi face pe bărbaţi să uite de fidelitate? Un specialist psihoterapeut a făcut un studiu şi a aflat câteva dintre cele mai neplăcute motive pentru care bărbaţii ar fi tentaţi să înşele.

Nu sunt satisfăcuţi emoţional

Cele mai multe femei cred că bărbaţii înşală pentru că nu sunt satisfăcuţi sexual, însă cei mai mulţi sunt infideli, de fapt, pentru că nu sunt satisfăcuţi din punct de vedere emoţional. Bărbaţii au nevoie să se simtă apreciaţi şi vor ca iubitele lor să îi înţeleagă că se străduiesc să facă totul bine. Totuşi, un bărbat nu va spune că are nevoie de atenţie.

Anturajul

Cei mai mulţi bărbaţi au cel puţin un prieten care şi-a înşelat partenera, astfel că ideea nu mai este chiar atât de absurdă. Pentru a evita astfel de situaţii nu trebuie să-i interzici soţului sau iubitului să se mai vadă cu prietenul acela, însă îi poţi sugera să iasă în oraş în locuri unde există mai puţine tentaţii, cum ar fi barurile sportive sau la restaurant.
De ce te-a înşelat? 4 motive şocante

Pentru că e acolo

De multe ori se întâmplă ca un bărbat să-şi înşele jumătatea cu o femeie pe care a cunoscut-o la locul de muncă. Motivul este că femeia de la serviciu îl laudă mai mult pentru efortul pe care îl face la serviciu, îl valorifică mai mult.

Sentimentele de vină

Atunci când se simt atraşi de alte femei şi chiar prind ocazia să facă sex, bărbaţii îşi pot pune deoparte sentimentele de vină, cărora le vor face faţă mai târziu. Şi da, cei mai mulţi se simt vinovaţi chiar în timp ce îşi înşală partenerele.
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter