Ce îl face să fie special în timpul sexului, în funcţie de zodia lui

De Raluca Cristea, pe

Fiecare partener este special în felul lui. Mai mult, poţi fi sigură că fiecare bărbat are ceva interesant de oferit în timpul sexului.

Află ce îl face să fie special în timpul sexului, în funcţie de zodia lui!

Bărbatul Berbec

Bărbatul Berbec ştie cum să îmbine sexul cu sadismul ca să provoace o plăcere specială, acea plăcere care vine după o durere mică sau chiar intensă, după cum acceptă partenera. Poziţia lui preferată este una dintre cele mai intense şi plăcute – Doggy style. Îi place să experimenteze jocuri erotice şi nu numai, dar şi să îşi îndeplinească cât mai multe fantezii sexuale – imaginaţia lui bogată îl transformă într-un partener interesant.

Bărbatul Taur

Din tot zodiacul, el este unul din bărbaţii cărora le place foarte mult să facă sex. În plus, savurează momentul şi este atent le nevoile partenerei. Atât timp cât ea ţine cont şi de ce vrea el în pat, este partenerul sexual poate chiar perfect. Nu are nevoie de multe impulsuri ca să iniţieze o partidă de sex şi este rezistent. Nu de puţine ori va prelungi sexul ca să-i ofere partenerei un orgasm multiplu.

Bărbatul Gemeni

În timpul sexului se poate spune că e special dar şi viclean pentru că îşi aduce partenera în orice stare, ştie cum să o excite apoi să îi dea o pauză ca să o transforme de fapt într-o parteneră de sex şi mai dornică să îl mulţumească, să îi gâdile orgoliul de partener sexual priceput. Partidele de sex cu el au ceva special pentru că tot ce experimentezi e variat – de la sentimente la senzaţii sau poziţii sexuale.

Bărbatul Rac

Este special pentru că are răbdare şi tact, pentru că îi place să-şi înveţe partenera cum să îşi coordoneze anumite porniri în timpul sexului şi să le transforme într-o partidă de sex multisenzorială. Ştie să-şi ghicească iubita şi nu se dă la o parte, ba chiar îl excită, sexul neconvenţional – pe masă, în picioare lângă perete, cu penetrare de la spate în maşină… Magia continuă pentru că îşi foloseşte de minune degetele ca să te aducă pe culmile extazului.

Bărbatul Leu

Pare că are o capacitate remarcabilă pentru sex cât e ziua de lungă şi asta chiar e ceva special. Nu se teme să “defileze” gol pe lîngă parteneră, convins fiind de calităţile lui pur masculine. Poate să îşi aducă partenera oricând pe culmile plăcerii cu masturbare reciprocă, jocuri erotice inedite şi poziţii sexuale cu penetrare profundă. Cu el, sexul este total.

Bărbatul Fecioară

Un bărbat special pentru că se ocupă îndeaproape de nevoile partenerei şi de preludiul partidei de sex. Cu el sexul nu e sălbatic, nici fantezist, ci romantic, dulce şi plăcut. Singura excentricitate sexuală pe care şi-o permite este să se masturbeze în faţa partenerei atunci când ea îl excită fără atingeri sau să o invite să vadă împreună un film porno, după care să încerce. Ce trebuie încercat, e de datoria ei să intuiască pentru că el aşteaptă să fie surprins, abia apoi surprinde.

Citeşte continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter