Ai avut o aventură. Cum scapi de el dacă nu-ţi place!

De Raluca Cristea, pe

Ţi-ai permis luxul şi plăcerea să ai o aventură sexuală. Problema acum este că el te place mai tare decât ar trebui, iar tu pe el…nu prea.

Deci cum scapi de un bărbat care nu-ţi place şi care s-a agăţat efectiv de tine?

Recunoşti că a fost doar o aventură

Tipul începe să te caute, vrea să vă întâlniţi, etc. Ţie nici prin gând nu ţi-a trecut că o să fie aşa absorbit de tine. De fapt, nici nu l-ai vedea ca fiind partenerul tău stabil. Adică, ok, sexul a fost bun, dar doar asta a fost – o aventură. Încerci să-i sugerezi câte ceva din cum gândeşti, ceva de genul: “ştii, eu sunt genul care fac diferenţa între o aventură şi o relaţie serioasă. Ok, poate o să ieşim la un suc la un moment dat, mai vorbim.”

Îi repovesteşti cum ai ajuns să faci sex cu el

Dacă tot te caută şi îi răspunzi măcar fă în aşa fel încât să-i reaminteşti cum v-aţi cunoscut (locaţie, circumstanţe, poate şi ce aţi consumat împreună), ce aţi vorbit şi cum aţi ajuns amândoi în acelaşi pat, în aceeaşi noapte. Nu cred că are nevoie de atâtea refresh-uri, dar cum altfel să îi tot spui de pe ce poziţii au loc discuţiile voastre?

Nu îi răspunzi imediat ce te caută

Te sună, nu răspunzi din prima. Îţi dă mesaje, îi răspunzi mai târziu. Destul de simplu şi speri tu, destul de sugestiv ca să înţeleagă că nu vrei o relaţie cu el.

Faci gesturi care nu-ţi stau în fire

Dacă nu a mers nici aşa, treci la planul B şi acceptă o întâlnire cu el. Când vă vedeţi, jonglează cu gesturi care ar enerva orice bărbat: butonezi telefonul, pari grăbită, râzi tare şi din orice, ba vorbeşti întruna ba îl laşi doar pe el să vorbească.

În final, dispari pentru o perioadă

Şi ca să te asiguri (sper) că individul s-a lecuit de prezenţa ta, dispari pentru o perioadă din peisaj. Evită locurile despre care ştii că le frecventează, nu îi mai răspunde la telefon, vezi tu cum te descurci. Poţi chiar să rogi o prietenă să îi aducă cumva la cunoştină faptul că tocmai ai început o relaţie.

Tu la ce trucuri mai apelezi ca să scapi de un bărbat agasant?

Foto:  Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter