Horoscop: Unde îl agăţi, pentru o aventură de o noapte, în funcţie de zodie

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Luni, 03 octombrie 2022, 11:06

Ai chef de nebunii şi nu ştii de unde să găseşti un tip dispus să te satisfacă pentru o noapte? Vrei să agăţi şi să te distrezi, fără angajamente şi responsabilitatea unei relaţii? Iată unde trebuie să îl agăţi pentru o aventură de o noapte, în funcţie de zodie.
Berbec
Dacă eşti berbec, deja ai încercat aventurile de-o noapte şi ai ceva experienţă când vine vorba de agăţat prin baruri. Dacă tot te-ai plictisit să le cumperi bere tipilor hot din cartierul tău, ce spui de o aventură nouă? Cel mai bun loc pentru femeia berbec în care poate agăţa o aventură de o noapte este un oraş nou. Ia o noapte de cazare în Cluj sau Timişoara şi vezi ce bărbaţi sexy oferă ţara noastră.
Taur
Tu eşti mai timidă din fire şi nu eşti genul care să agaţe tipi prin discoteci şi pub-uri. Pentru că ai chef de nebunii şi eşti prea demnă să îl suni pe fostul cu care ai rămas prietenă, cel mai bine este să găseşti un tip cu aceleaşi hobby-uri. Dacă eşti pasionatăd e ceva, prinzi mai mult glas şi devii mai sexy, prin încrederea de care dai dovadă. Aşa că ia-ţi inima în dinţi şi înscrie-te la un curs de limbi străine. Roagă-l pe cel mai hot bărbat din cameră (chiar şi profesorul) să te ajute la ..exerciţiile orale.
Gemeni
Tu nu ai probleme nici cu curajul de a aborda un tip, nici de a ştii ce să spui când agăţi o aventură de o noapte. De fapt, femeia gemeni rar are o relaţie serioasă, tocmai pentru că este foarte bună la agăţat. Dacă vrei să încerci ceva nou şi atipic pentru tine, mergi la o bibliotecă publică. Deşi tipii de aici s-ar putea să pară tocilari şi plictisitori, nu îi judeca după aparenţe. Alege un bărbat cu care nu ai ieşi în mod normal şi agaţă-l elegant, în şoaptă. Seara va fi mai fierbinte decât crezi. Ştii cum se spune în popor: mutu’….
Rac
Pentru că eşti romantică incurabilă şi nu încerci niciodată să ieşi din zona de confort, trebuie să iei măsuri. Dacă te-ai decis să ai o aventură fulgerătoare şi să domini un bărbat pentru o singură noapte, mergi într-un club de swingeri. Chiar dacă nu ai pereche, mergi cu un prieten bun, s-ar putea să descoperi nişte plăceri nebănuite şi noi talente ascunse în patul bărbaţilor însuraţi.În fond, nici nu aveai nevoie de cineva care să te sâcâie a doua zi cu telefoane…
Citeşte şi Horoscop: Unde faci sex vara asta, în funcţie de zodie

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter