Sex: Pro sau contra? De ce să ai o aventură de-o noapte cu un necunoscut

De Mia, pe
Sex

Unii oameni sunt de părere că oricine trebuie să aibă cel puţin o aventură de-o noapte cu un necunoscut, în timp ce alţii le consideră experienţe reci, lipsite de emoţie. De oricare parte a baricadei ai fi, află ce spun şi psihologii şi sexologii în legătură cu aventurile de o noapte, cu străini:
Ai şansa să SEXperimentezi
Până să-l întâlneşti pe bărbatul vieţii tale, ai tot timpul să experimentezi lucruri noi în materie de sex. În acest fel afli ce te excită şi ce nu îţi place deloc, ce te intrigă şi ce n-ai vrea să mai încerci vreodată. În plus, când te simţi satisfăcută sexual, poţi începe o relaţie monogamă, arată studiile efectuate la University of Ottawa.
Te vei simţi mai liberă
Atunci când ai o aventură, nu există presiune. Se întâmplă doar o dată şi te vei simţi în largul tău să încerci lucruri pe care în mod normal nu le-ai face pentru că te poţi simţi ruşinată. Acum ai şi oportunitatea să te reinventezi, să devii dominantă sau submisivă, să fii mai perversă dacă de obicei eşti moale şi mai puternică dacă înainte nu ştiai exact ce vrei.
Fără drame
Nefiind vorba de o relaţie, nu vor exista discuţiile, certurile, adesea nelipsite din viaţa de cuplu. În timpul one-night-stand-ului nu vă certaţi pe cine are mai multă putere, cine ce simte şi de ce, nu mai stai să te întrebi de ce nu te sună când tu doar la el te poţi gândi.
Sex: Cine minte mai mult, bărbatul sau femeia?
Orgasm egoist
Nu eşti cu un bărbat pe care îl iubeşti, aşa că nu te interesează atât de mult să-l satisfaci pe el, cât vrei să te bucuri tu de această plăcere. Astfel, poţi prelua controlul – spune-i cum şi ce vrei să îţi facă, astfel ca tu să ajungi la orgasm ori fii tu cea responsabilă de propria ta plăcere.
Pe de altă parte, există la fel de multe dezavantaje ale aventurilor. Citeşte-le pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter