Horoscop: Cât de predispus e la aventuri de o noapte în funţie de zodia lui

De Amelia Matei, pe Ultimul update Miercuri, 06 aprilie 2022, 17:51

Vărsătorul este specialist în aventuri de o noapte, în timp ce Scorpionul nu prea le agrează, oricât de mult i-ar plăcea lui sexul. Vezi ce părere are iubitul tău despre aceste relaţii pasagere!

Berbec

Berbecul este genul tipic de bărbat care are aventuri de o noapte, numai că el nu le consideră aşa. Fiindcă se îndrăgosteşte foarte repede şi îi trece la fel de repede, el sare în pat cu prima femeie întâlnită crezând că va ajunge cu ea la altar pentru ca a doua zi să-şi dea seama că a fost o greşeală. Este foarte predispus şi la infidelitate.
Horoscop: Cum se comportă după sex în funcţie de zodia lui

Taur

Avneturile de o noapte nu sunt genul lui pentru că este prea leneş şi încet ca să le aibă. Îi ia mult să cucerească o femeie şi dacă tot se chinuie vrea să se bucure de prezenţa ei mai mult de câteva ore. Asta nu înseamnă că nu şi-ar dori să vadă măcar odată cu este să ai o asemenea aventură.

Gemeni

Depinde în ce dispoziţie e. Acum susţine sus şi tare că urăşte bărbaţii care se pretează la aventuri de o noapte – şi chiar crede ce spune – acum pune ochii pe vreo necunoscută şi o duce în patul lui. Cert este că, atunci când vrea, poate să cucerească pe loc orice femeie, indiferent cum arată el şi câţi bani are.

Rac

Aventurile nu sunt genul lui deloc. El crede în iubirea veşnică, în familie, responsabilitate, iar o aventură este total împotriva principiilor lui. Consideră că orice femeie merită să fie curtată mai mult de câteva ore.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter