Cum să nu devii plictisitoare în pat

De Raluca Cristea, pe

La fel ca şi noi, femeile, bărbaţii au pretenţiile lor. Una dintre ele este să îi surprindem în pat. Nimic rău în asta, dar cum faci să îl surprinzi mereu?

Pe bună dreptate vor să fie surprinşi! Altfel, nu ar mai fi nicio diferenţă între o femeie în carne şi oase şi o păpuşă gonflabilă. Şi păpuşa gonflabilă, crede-mă, e concurenţă serioasă pentru că, mai nou, are tot felul de găuri care se lubrifiază şi imită aproape perfect textura anusului şi a vaginului.

O greşeală pe care, hai să recunoaştem, toate o facem este să ne blazăm după ce suntem sigure că bărbatul preferat este al nostru. Sunt 3 situaţii: apelezi la toate trucurile feminine ca să îl cucereşti şi după ce toţi ştiu că sunteţi împreuna, te calmezi; după câtiva ani de relaţie ai tu aşa, o siguranţă că este al tău şi doar al tău şi devii delăsătoare; după ce vezi negru pe alb că sunteţi împreună şi vi se mai confirmă asta şi la Biserica, ai impresia că sunteţi doi siamezi, de nedespărţit, deşi până şi siamezii mai fac operaţii de dezlipire uneori…

Bărbaţii vor sex şi asta nu ar trebui să fie o noutate pentru tine. Şi dacă tot îl vor, trebuie să fie de calitate. Asta vrem şi noi femeile. Până aici, totul ok. Dar, pentru că aici suntem o comunitate de femei, ar trebui să ştim cum să nu aducem acea blazare periculoasă în patul nostru. Aşadar, trebuie să fim inventive şi seducătoare în pat, ca să nu îi plictisim nici să îi punem pe fugă pe masculii noştri pretenţioşi. Până la urmă, tot efortul spre bine: există mari şanse să îl impulsionezi să fie din ce în ce mai bun când te vede inventivă şi doritoare.


Întrebarea fundamentală: mai exact cum fac să nu fiu plictisitoare în pat?
Nu e nici uşor, nici greu, mai degrabă este interesant să te provoci şi să îl provoci să aveţi o viaţă sexuală fierbinte. Pe cât de simple sunt metodele, pe atât de greu par de aplicat pentru femeile care ajung să îşi plictisească partenerii. Şi pentru că este aşa simplu ce ai de făcut, ai o listă mică şi nebunatică de pus în aplicare:

 1. Revigorezi urgent tot ce înseamnă haine de stat prin casă, pijamale, desuuri, lenjerie intimă;
 2. Nu apelezi la trucuri feminine, mai ales cosmetice, de faţă cu el;
 3. Eşti mai îndrăzneaţă şi mai sigură pe calităţile tale;
 4. Din când în când, faceţi sex legaţi la ochi.
 5. Eşti foarte atentă la zonele lui erogene;
 6. La fiecare partidă de sex îl provoci cu o poziţie sexuală nouă;
 7. Îl provoci să jucaţi jocuri erotice;
 8. Cumperi jucării sexuale;
 9. Îi faci sex oral;
10. Dacă eşti sigură că poţi, apelezi la tehnici/tactici din filme porno.

10 reguli pentru sex de nota 10 şi o parteneră de milioane!

Foto:  Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter