Nu ai orgasm vaginal? Schimbă unghiul de penetrare!

De Stela Moisescu, pe

Poate că lungimea penisului nu influenţează plăcerea unei femei în pat, dar află circumferinţa lui reprezintă cheia orgasmelor vaginale obţinute fără stimularea…
… simultană a clitorisului!

Vrei să afli cum poţi avea în sfârşit orgasm în timpul penetrării fără ca iubitul să îţi atingă clitorisul? E simplu, nu trebuie decât să acorzi mai multă atenţiei intrării vaginale, nicidecum clitorisului sau punctului G!

De ce contează circumferinţa penisului în atingerea orgasmului?

În cazul în care nu ştiai, intrarea vaginală este „păzită” în laterale de către doi bulbi vestibulari. Ei reprezintă o continuare internă a clitorisului, care comunică cu cavitatea vaginală. Aşadar, bulbii vestibulari reprezintă o punte de legătură pe care nu trebuie să o ignori.

Dacă aplici suficientă presiune pe ei, aceştia se vascularizează şi crează senzaţii foarte plăcute la nivelul vaginului, senzaţii care, pe măsură ce cresc în intensitate, te aduc la orgasm doar prin penetrare vaginală!

Aşadar, cu cât creşte circumferinţa penisului, cu atât creşte şi presiunea aplicată pe bulbii de la intrarea în vagin în timpul penetrării. În plus, un penis mai gros tinde să stimuleze mai intens şi labiile mici, care comunică cu vârful clitorisului. Acest lucru contribuie şi el la intensitatea plăcerii din timpul penetrării.

Trucuri care crează iluzia unui penis mai gros

În cazul în care nu reuşeşti să atingi orgasmul prin penetrare vaginală, foloseşte trucuri ce creează iluzia unui penis mai gros şi vei fi uimită de senzaţii!

–    Schimbă unghiul de penetrare: roagă-l pe iubitul tău să alterneze mişcările clasice de tipul înainte-înapoi cu mişcări circulare. Astfel, favorizezi vascularizarea bulbilor vestibulari şi începi să simţi senzaţii intense de plăcere la nivelul vaginului.

–    Alege poziţii sexuale în care ţii picioarele apropiate: în acest fel, chiar dacă mişcările sunt de tipul înainte-înapoi, intrarea vaginală este stimulată corespunzător.

–    Alege poziţii sexuale care permit o penetrare profundă: şi acestea te ajută pentru că iubitul tău poate aplica presiune asupra intrării vaginale ori cu pelvisul său, ori cu testiculele, în funcţie de poziţie.

–   Apelează la jucării sexuale: inelele pentru baza penisului sunt ideale, căci îţi stimulează foarte eficient intrarea vaginală în timpul penetrării.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter