„Fată bătrână”? Iată cum îţi găseşti perechea!

De Unica.ro, pe

Dacă dragostea nu bate la uşa ta, ieşi în lume ca să o găseşti.Tot visând la prinţul călare pe un cal alb, care nu s-a arătat la orizont, ai lăsat să treacă pe
lângă tine anii şi ocaziile. Iată însă cum poţi drege lucrurile.

Fă o schimbare

Te-ai săturat să-ţi împarţi singurătatea cu pisoiul? Te-ai săturat să-ţi petreci serile de una singură, urmărind seriale sau poveşti de dragoste lacrimogene? Ei bine, înseamnă că eşti, în sfârşit, pregătită să schimbi ceva în viaţa ta. Nu te panica, nu e nevoie de schimbări radicale, poţi începe cu paşi mici. Schimbă-ţi, în primul rând, optica asupra propriei persoane. Dacă până acum te-ai neglijat, gândindu-te că oricum nu ai pentru cine să te străduieşti, de-acum încolo consideră că ai toate motivele să vrei să fii cea mai frumoasă. Dacă tu nu-ţi acorzi atenţie şi nu te admiri, cum vrei să o facă alţii?! Aşadar, încearcă o tunsoare sau o culoare de păr nouă şi, de ce nu, o bluză sexi.

Fii mai puţin pretenţioasă

E o chestiune verificată: cu cât înaintezi în vârstă, cu atât devii mai pretenţioasă şi mai puţin dispusă să te aventurezi într-o relaţie sentimentală. (E valabil şi pentru bărbaţi.) Ceea ce e perfect explicabil: eşti mai matură, ai mai multă experienţă de viaţă şi ştii mai bine ce vrei. Asta nu te face însă şi perfectă! Aşadar, fii rezonabilă, nu căuta şi nu aştepta perfecţiune, pentru că nu o vei găsi.

Încearcă-ţi norocul

Se spune despre căsătorie că e o loterie. Nici cu dragostea lucrurile nu stau prea diferit. Însă, pentru a câştiga potul cel mare, e foarte important să joci şi să nu te dai bătută, chiar dacă nu ai câştigat din prima. Dacă dragostea se încăpăţânează să nu-ţi apară în cale, caut-o tu, ieşi  tu în întâmpinarea ei. Deci, fă-ţi noi prieteni, ieşi cât mai mult din casă, cultivă-ţi pasiunile şi trăieşte cu intensitate fiecare clipă. Vei întâlni până la urmă persoana potrivită pentru tine.

Lasă lumea să vorbească

Fără îndoială, n-ai fost scutită de întrebări incomode, gen: „Da’ tu nu te mai măriţi?!” sau „Nu ai şi tu pe cineva?”. Unii ţi le-au adresat cu reală îngrijorare, alţii din maliţiozitate. Oricum ar fi, nu te lăsa influenţată de acest tip de frecuşuri. Contează ce crezi tu despre tine şi ce îţi doreşti tu pentru tine, pentru că nu trăiesc ceilalţi în locul tău. În plus, nu mai suntem pe vremea bunicii, când se considera că, dacă nu te-ai măritat, ţi-ai ratat viaţa. Există atâtea alte moduri de a obţine satisfacţie de la viaţă, de a fi fericită. Tu alegi felul în care vrei să-ţi faci viaţa.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter