Cum îndrepţi un bărbat care e egoist în pat

De Raluca Cristea, pe

E un băiat de zahăr şi te înţelegi cu el de minune. Noaptea zahărul se transformă în marţipan, aşa, uşor amărui. Şi asta pentru că…

…se gândeşte doar la el în timpul sexului.

Deci, cum îndrepţi un bărbat egoist în pat? Şi cum îl faci să înţeleagă ce pierde cu atitudinea asta?

Vrea doar anumite poziţii sexuale

Este egoist când nu vrea să facă sex în mai mult de 3 poziţii diferite şi asta pentru că cele 3 poziţii sunt preferatele lui. Multe femei se plâng că nici nu se bucură bine de preludiu că deja se trezesc în poziţia Doggy style de exemplu, pentru că poziţia asta îi excită foarte tare pe partenerii lor.

Cum corectezi? Pur şi simplu, când iniţiază din nou veşnica poziţie, îi spui că azi vrei să încercaţi altceva. Nu vrea? Atunci nu faci sex. Nu ştiu cât de mult o să îi placă. N-o să-ţi placă nici ţie dar trebuie să ştie că nu e doar cum vrea el.

Nu îi place preludiul

Uneori, crede că o femeie se excită după câteva săruturi şi după ce o dezbraci pe jumătate. Ah, bărbatul ăsta care crede că i se cuvine… Nu ştie de preludiu, zone erogene, masajul sânilor, face el ce face şi trece aproape direct la penetrare.

Cum corectezi? În timpul mini preludiului, ia-i mâna şi pune-o acolo unde vrei să fii atinsă. Dacă nici acum nu e receptiv, începi fraze cu ,, Mi-ar plăcea să…”. Şi dacă nici acum nu merge, nu te implica deloc, lasă-l să vadă că nu îţi place aşa.

După ejaculare, se retrage

Ce dovadă mai mare de egoism decât să ejaculeze şi apoi să vrea să se ,,retragă” din partida de sex pentru că şi-a terminat reprezentaţia. Bineînţeles, asta crede el. De fapt, ai mai avea nevoie de ceva atenţie, penetrare, stimulare, nu de alta, dar şi tu vrei să ai orgasm.

Cum corectezi? Păcălindu-l! Propune-i fie poziţii sexuale cu care sexul durează mai mult pentru că durează şi e imposibil să nu ajungi şi tu la orgasm, fie poziţii sexuale pentru orgasm multiplu pentru că primul orgasm se atinge mult mai repede decât de obicei. Şi, odată ce va prinde gustul poziţiilor minune, nu cred că va mai fi nevoie de vreo păcăleală.

În niciun caz nu îi spune direct că nu e chiar bun la pat. Mai degrabă pune accentul prin tactici şi gesturi ca cele de mai sus pe faptul că vrei să încerci şi altceva, că nu eşti pe deplin mulţumită, că vrei şi tu să iei iniţiativa. Ideea este să nu îl loveşti unde îl doare mai tare, poate cine ştie, doar atunci când te-a supărat rău sau eşti sigură că relaţia cu el e încheiată.

La tine cum e? Iubitul tău este egoist în pat?

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter