Cum faci un bărbat tăcut să se manifeste în pat

De Stela Moisescu, pe

Multe femei se plâng de faptul că iubiţii lor sunt prea tăcuţi în pat. Dacă şi pe tine te intrigă faptul că iubitul tău nu scoate niciun sunet în timpul sexului, află că…
… nu eşti tu de vină. Sexologii susţin că femeile se bucură de o paletă mai largă de senzaţii în timpul orgasmului, iar bărbaţii au parte de un climax mai scurt şi mai slab în intensitate. În plus, domnii sunt influenţaţi şi de filmele pentru adulţi, în care doar femeile gem de plăcere. Adevărul este că şi iubitul tău se aşteaptă ca tu să fii cea care oferă show-ul auditiv.

Totuşi, nu-i drept ca el să se delecteze cu reacţiile tale extazice, în timp ce tu te întrebi dacă el chiar se simte în al nouălea cer sau are un orgasm… de mântuială.

Dacă vrei să cutremuri stăpânirea de sine a iubitului tău şi să-i oferi un orgasm atât de intens, încât să-i trezească reacţii zgomotoase, iată ce poţi face în timpul preludiului şi în timpul sexului!

Surprinde-l cu ceva inedit în timpul preludiului

Orice supriză erotică care precede actul sexual îl incită mai tare, aşa că ai toate şansele să trezeşti pasiunea în el. De exemplu, poţi să-l suprinzi cu o partidă de sex oral foarte tachinatoare…
 
Dacă iubitul tău s-a obişnuit să-i masezi spatele, de data aceasta întoarce-l cu faţa la tine şi aşează-te între picioarele lui pentru mai mult acces. Masează-i coapsele cu mişcări ferme (ca să nu-l gâdili). Poţi folosi şi un lubrifiant cu efect de încălzire. În acest fel îi stimulezi circulaţia sângelui către zona intimă, iar senzaţiile de plăcere devin mai intense. Pentru plăcere maximă, răsfaţă-l cu o partidă de sex oral în timp ce-i masezi coapsele şi baza penisului. Dacă îl vezi că devine foarte nerăbdător, foloseşte-ţi mâinile mai apoi pentru a-i ţine bazinul lipit de pat. Va fi incitat de latura ta dominatoare.

Alternează penetrarea superficială cu cea profundă în timpul sexului

După ce i-ai trezit toate simţurile în timpul preludiului, îi poţi oferi senzaţii inedite în timpul sexului, dacă variezi profunzimea şi unghiul penetrării.

Dă click şi descoperă care sunt poziţiile sexuale pentru o penetrare superficială, dar şi pe cele care permit o penetrare profundă.

Dacă începi actul sexual cu o penetrare superficială şi îl continui cu o penetrare mai profundă, îi oferi iubitului tău o plăcere foarte intensă. În plus, alternarea poziţiilor sexuale nu face decât să îi amâne orgasmul, iar iubitul tău va acumula mai multă tensiune sexuală. Când va avea într-un final orgasm, fii sigură că îl va trăi la maxim şi nu-şi va putea înfrâna manifestările sonore!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter