Un bărbat decedat a fost „uitat” de autorități în locuința sa două luni jumătate

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 03 februarie 2021, 16:05

Caz șocant în Viena. Un bărbat decedat a fost “uitat” în locuința sa timp de două luni și jumătate. Autoritățile locale spun că este “un caz unic, fără precedent”.

„Departamentului de audit intern va face o anchetă. Eroarea este clar în comunicare. Echipa legistului ar fi trebuit să contacteze firma de pompe funebre. Trebuie să vedem de ce nu s-a întâmplat acest lucru”, a spus purtătorul de cuvânt al Serviciului Public de Sănătate din Viena (MA-15), Sonja Vicht, potrivit presei internaționale.

Citește gratuit ediția de februarie a revistei Unica. O găsești AICI

Bărbatul care era bolnav și locuia singur, a murit din cauze naturale și a fost găsit decedat pe 11 noiembrie 2020, de un vecin care mai trecea din când în când pe la el să-l supravegheze. Vecinul a anunțat poliția, a predat cheile apartamentului defunctului și se aștepta ca decedatul să fie înmormântat după examinarea medico-legală. Când un notar a venit la apartamentul bărbatului mort, pe 27 ianuarie 2021, pentru niște formalități, vecinul a fost șocat să descopere că trupul fără suflare al bărbatului era încă acolo.

Ulterior, cei de la MA-15 au ridicat rămășițile defunctului și au promis că se ocupă de înmormântare cât pot de rapid.

Foto – 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter