Răzvan Fodor, desemnat Bărbatul Anului la Gala Unica 2020 – ce premiu a câștigat

De Bianca Prangate, pe Ultimul update Marți, 15 decembrie 2020, 19:22
Răzvan Fodor a câștigat premiul Bărbatul Anului la Gala Unica 2020 - iar premiul său a fost pe măsură, această categorie fiind sponsorizată de Swiss Clinics.

Gala Unica 2020 s-a desfășurat online și a putut fi urmărită live pe Facebook și pe YouTube, în ton cu vremurile în care trăim. Amalia Enache și Cătălin Măruță au prezentat gala și în acest an, cu aceeași charismă pentru care îi îndrăgim.

La cateogoria Bărbatul Anului, au fost nominalizați: Răzvan Fodor, Horia Brenciu, Codin Maticiuc, Florin Ristei, Valentin Butnaru, Cabral, George Piștereanu și Vladimir Drăghia. Dintre aceștia, cele mai multe voturi din partea publicului le-a strâns Răzvan Fodor.

Răzvan Fodor a primit drept premiu un voucher la Swiss Clinics în valoare de 1.500 de euro, reprezentând servicii medicale estetice sau stomatologice.

voucher swiss clinics

Cu o experiență de peste cinci ani în domeniul medicinei estetice, peste 28.000 de paciente mulțumite și cu medici specialiști cu experiență, Swiss Clinics este cea mai mare clinică estetică și locul unde frumusețea atinge noi culmi. Mai mult, experții de la Swiss Clinics caută să arate că și bărbații merită să se răsfețe din când în când atunci când vine vorba de aspectul fizic, nu doar femeile.

La Swiss Clinics, medicii specialiști implementează tratamente și tehnologii revoluționare, pornind de la intervenții minim invazive și până la intervenții chirurgicale.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter