Cum ajungi la 3 tipuri diferite de orgasm multiplu

De Raluca Cristea, pe

Femeile, deşi îl doresc, au senzaţia că îl pot obţine foarte greu. Vorbim despre orgasmul multiplu şi adevărul nu este deloc aşa.

Ca să te iniţiezi în tainele orgasmului multiplu, mai întâi citeşte articolele Cum fac sex femeile care au orgasm multiplu şi  Poziţii sexuale pentru orgasm multiplu. Apoi, dacă orgasmul multiplu nu mai e o necunoscută pentru tine, trebuie să încerci 3 tipuri diferite ale plăcerii multiple. Nu e vreo tehnică sofisticată, trebuie doar  să dedici mai multe minute, ore sau chiar o zi întreagă unei serii de orgasme, posibil, din ce în ce mai intense.

Ca să spui O O O Orgasm, încearcă cele 3 tipuri de orgasm multiplu de mai jos!

Orgasmul multiplu compus

Când ai orgasm multiplu compus, fiecare orgasm este separat şi diferit de cel dinaintea lui. După fiecare orgasm ai parte de o perioadă de relaxare, fără excitaţie, care ţine mai mult sau mai puţin, în funcţie de fiecare femeie în parte. Orgasmul multiplu compus este comparat cu un colier lejer de perle (perlă după perlă, legate între ele cu un fir fin) şi este tipul de orgasm multiplu care durează cel mai mult (poate să ajungă chiar la o zi întreagă).

Îl poţi atinge în poziţiile sexuale Femeia deasupra, În picioare sau Pe umeri.

Orgasmul multiplu secvenţial

Orgasmele seamănă între ele şi sunt separate de perioade de la 2 până la 10 minute. În perioada de aşa zisă pauză starea de excitaţie există, dar la un nivel mediu. Orgasmul multiplu secvenţial este colierul de perle legate ceva mai strans una de cealaltă, cu un fir mai puternic.

Îl poţi atinge în poziţiile sexuale Broasca de apă, Fluturele şi Impact.

Orgasmul multiplu în serie

Orgasmele aproape că se confundă unul cu celălalt pentru că sunt separate de perioade scurte, de maximum 2 minute, iar starea de excitaţie este destul de ridicată. În timpul orgasmului multiplu în serie, zona ta pelvină se bucură de spasme plăcute, cu intensitate variată, care nu sunt altceva decât sfârşitul unui orgasm şi începutul următorului. Este comparat cu un colier cu perle foarte strânse între ele, pe care dacă îl răsuceşti, se desface înapoi cu mişcări puternice.

Îl poţi atinge în poziţiile sexuale Picamerul, Misionarul şi Gomora.

Crezi că poţi să atingi şi tu cele 3 tipuri de orgasm multiplu?

Foto:  Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter