Cine este prezentatoarea TV cu care se iubește Cătălin Cazacu

De Mădălina Manole, pe
Cătălin Cazacu a făcut o nouă cucerire. După ce s-a zvonit că între el și Claudia Pavel s-ar fi înfiripat o relație în timpul participării la emisiunea Exatlon și după ce și-a încheiat relația pe care o avea de ceva vreme cu Anna Roman, iată că prezentatorul emisiunii Cash Taxi de la Kanal D s-a îndrăgostit din nou, de această dată de o colegă de trust.

Cătălin Cazacu nu-și ascunde relația și a făcut totul public după ce a fost surprins în compania noii sale iubite. Este vorba despre nimeni alta decât Ilinca Obadescu, prezentatoarea știrilor Kanal D: „Ilinca e o femeie extraordinară. Nu am avut nicio intenție să ne ascundem, acum ne aflăm la începutul relației și ne dorim să se întâmple ceva frumos în viața noastră”, – a declarat Cătălin Cazacu pentru Wowbiz.ro.

Ilinca Obadescu

La rândul său, Ilinca, vizibil emoționată, a transmis: „Este un început frumos. Suntem în perioada în care ne cunoaștem, ne apropiem. Cred că relațiile adevarate de iubire se trăiesc departe de ochii lumii, aș vrea să avem intimitatea pe care amândoi ne-o dorim”, – a declarat prezentatoarea Stirilor Kanal D pentru sursa citată.

Catalin Cazacu si Ilinca Obadescu

Cât despre fosta relație cu Anna Roman, Cătălin Cazacu a afirmat: „Cu Anna am clarificat lucrurile, am rămas prieteni, sper să se ințeleagă acest lucru și să nu mai apară tot felul de speculații”.

Citește și – Andreea Marin a ajuns la spital: “Iau o pauză până redevin om normal”

Citește și – Cum arăta Gabriela Cristea în urmă cu 20 de ani. Prezentatoarea TV a pozat goală

Sursă foto: Facebook, captură video

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter