Ilinca Obădescu și Mihai Gruia, ex-Akcent, s-au logodit: „Știm ce vrem și suntem recunoscători pentru ceea ce trăim”

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Vineri, 06 ianuarie 2023, 12:46

Anul nou a venit cu surpriză de proporții pentru Ilinca Obădescu. Prezentatoarea știrilor de weekend de la Kanal D și iubitul ei, Mihai Gruia, fost membru al trupei Accent, s-au logodit.

Ilinca Obădescu și Mihai Gruia au petrecut sfârșitul anului 2022 într-un concediu romantic în Paris și tot acolo a avut loc emoționantul moment în care Ilinca a fost cerută de soție de iubitul ei.

Ilinca Obădescu, cerută în căsătorie: „Mihai a venit în momentul potrivit!”

„Este frumos să descoperi că e posibil ca doi oameni să se întâlnească exact când fiecare este pregătit să-l primească pe celălalt în viața lui. Mihai a venit în momentul potrivit. Amândoi știm ce vrem și suntem recunoscători pentru ceea ce trăim” – a spus Ilinca Obădescu, pentru wowbiz.ro, după ce s-a logodit cu Mihai Gruia.

Citeşte și: Drama neștiută a prezentatoarei Kanal D, Ilinca Obădescu: „Mami a adormit și am stat până la ultimul puls lângă ea” / Exclusiv

Cei doi trăiesc momentan o poveste de dragoste ca în filme și sunt gata să-și întemeieze o familie. Mihai Gruia, fostul component al trupei Akcent, a spus că Ilinca este o persoană minunată, cu care se înțelege de minune și alături de care își dorește să îmbătrânească.

Ce spune Mihai Gruia despre iubita sa, Ilinca Obădescu

„Ilinca este omul cel mai bun pe care îl cunosc. Râdem mult împreună, ne completăm reciproc, este minunată! A apărut într-un moment al vieții mele în care știu cum îmi doresc să arate viitorul meu. Consider că ea este omul lângă care vreau să îmbătrânesc” –  a dezvăluit artistul, potrivit aceleiași surse.

Citeşte şi: Ilinca Obădescu o ia pe urmele Andreei Marin: „Vreau să mă bucur de experiență, să văd ce demoni ies din mine”. Exclusiv

Ilinca Obădescu și drama pierderii mamei

Acum, odată cu logodna, Ilinca Obădescu trăiește una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții, alături de Mihai Gruia, dar puțină lume știe despre episodul dureros al vedetei de la Kanal D, care a marcat-o.

Este vorba despre pierderea mamei. Mama vedetei de televiziune s-a stins în urmă cu doi ani, chiar în ziua de Crăciun.

Ilinca Obădescu are un obiect care îi amintește de mama ei, un inel pe care l-a cumpărat la un an după ce a pierdut-o, tot cu ocazia Crăciunului.

Citeşte şi: Prezentatoarea Ilinca Obădescu a dezvăluit rutina ei de skincare și machiaj: „Secretul fotografiilor reușite pe rețelele de socializare este să nu vrei să pari altcineva”

“Inelul acesta are o poveste foarte interesantă. Până acum ceva vreme nu purtam inel, iar mama mea îmi tot spunea: ‘Poartă și tu un inel!’. Mama mea a murit în urmă cu 2 ani. A murit de Crăciun și, la următorul Crăciun, m-am dus și mi-am cumpărat singură această bijuterie.

E un inel la care țin foarte mult și simt așa că mami este lângă mine prin acest inel, mereu. Nu, nu mi-au rămas bijuterii de la ea. Dar crede-mă că inelul acesta, când am mers să mi-l aleg, știu că am mers cu ea să mi-l aleg. Niciodată nu mă despart de acest inel”, a declarat, pentru Unica.ro, Ilinca Obădescu.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter