Confesiunile femeilor: cel mai mare secret sexual pe care l-au dezvăluit

De Raluca Cristea, pe

,, Confesiunile femeilor” continuă, pentru că se pare că îţi place. Astăzi afli care este cel mai mare secret sexual pe care l-au dezvăluit…
…celei mai bune prietene, iubitului sau chiar în public!

,, Iubitul meu este plecat destul de des în misiuni militare, astfel că o dată la câteva luni sunt singură chiar şi 3 luni. Şi totuşi facem sex. Pe webcam. Stabilim o oră seara sau noaptea şi ne sunăm cu video. Aşa ne auzim şi ne vedem unul pe celălalt în timp ce ne masturbăm. Eu nu ajung mereu la orgasm, dar el da.”

Ramona, 24

,, Nu ştiu voi cum vă descurcaţi, dar eu am recunoscut deja ca nu prea mai fac sex. Uneori, trece şi o săptămână fără sex. Pur şi simplu, uneori nu am eu chef, alteori nu are el. Îmi place la fel de mult de soţul meu, dar… poate aşa este normal să fie.”

Maria, 47

,, Nu-mi este ruşine să recunosc, însă în cercuri restrânse, că eu şi soţul meu suntem foarte jucăuşi când facem sex. Ne plac jucăriile sexuale şi jocurile erotice. Uneori ne gândim dacă nu cumva am fi priviţi ca nişte ciudaţi dacă am recunoaşte asta deschis, către oricine ar fi curios.”

Paula, 33

,, Recunosc. Îmi place să mă masturbez, îmi place ideea de sex eu cu mine, în care îmi ofer un orgasm 100% în ritmul meu. Uneori, mă masturbez în faţa iubitului meu şi asta îl excită foarte tare”

Irina, 27

,, Este greu de crezut, dar primul orgasm l-am avut la 25 de ani, după 3 relaţii eşuate şi deja 3 ani de căsătorie.”

Simona, 36

,, Când am o zi proastă dar seara am chef de sex, îmi intensific singură pofta: de exemplu, dacă văd un coş cu fructe, mai ales piersici sau pere, mă gândesc la fesele şi testiculele iubitului meu. Tot aşa, mă excită să mă gândesc la anumite părţi ale corpului lui sau cum mă sărută când este excitat. Şi gata, am o mega poftă de sex!”

Nico, 28

Tu ai îndrăzni să iţi împărtăşeşti un secret sexual, măcar sub pseudonim?

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter