Oana Roman a recunoscut. Menajera i-a găsit jucăriile sexuale în timp ce făcea curat

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 26 noiembrie 2019, 18:08
Oana Roman a vorbit despre un episod jenant, dar amuzant, petrecut cu ceva timp în urmă. Vedeta a recunoscut că menajera i-a găsit jucăriile sexuale în timp ce îi făcea curat în casă. 

Oana Roman a povestit cum s-a desfășurat episodul cu jucăriile sexuale descoperite de menajeră. Vedeta a explicat că în trecut mergea la petrecerile lui Nicu Gheară, iar acolo se organizau tombole cu diferite premii, printre care și jucării sexuale: „Nu mă uit, nu ştiu eu d-astea! Cu biciul se dă încet, elegant. Acum vreo 15 ani mergeam la ziua lui Nicu Gheară şi făcea o tombolă, toate femeile trăgeau un bilet şi primeau un cadou, ceva scump. Se mai aflau şi cadouri de la sex-shop. Eu am câştigat, în 90% din cazuri, numai obiecte din acestea”, – a recunoscut Oana Roman la Kanal D.

Oana Roman si Marius Elisei la Viva Influencers Party

Oana Roman nu s-a sfiit să dezvăluie că jucăriile sexuale primite cadou au fost găsite chiar de menajera sa, care a fost foarte uimită să le descopere: „Le puneam deoparte şi persoana care îmi făcea curat le-a găsit. Erau vreo 10 jucării, a fost şocată”, – a mai povestit Oana Roman, potrivit sursei citate.

Oana Roman a mărturisit în trecut că și-a început viața sexuală la vârsta de 17 ani, chiar în casa părinților săi: Mama e cea mai șmecheră mamă din lume. La 17 ani veneam cu prietenul și dormeam cu el acasă. Ea îmi zicea să vin acasă decât să umblu cine știe pe unde”

Sursă foto: Instagram, Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter