Ce spune stilul de a te masturba despre tine

De Stela Moisescu, pe

Psihologul Michael Bader explică faptul că excitarea se produce în creier, nu la nivelul organelor sexuale. Te poţi atinge intim fără să simţi nicio plăcere, dacă nu există…
… contextul potrivit. Poate că te numeri şi tu printre femeile care se masturbează şi doar aşa ating orgasmul. Pentru că în timpul masturbării nu te cenzurezi şi faci exact ceea ce vrei, creezi acel context de care ai nevoie.

 Aşadar, dacă pui sub lupă modul în care te masturbezi, poţi descoperi lucruri fantastice. Modul în care te masturbezi spune multe despre tine!

Iată semnificaţiile stilului în care te masturbezi:

Te uiţi la filme porno când te masturbezi

Atunci, nu prea îţi stă în fire să închizi ochii şi să îţi imaginezi o fantezie. Preferi să primeşti totul din prima. Te excită imaginile pentru că vezi totul clar, fără vreun efort mental din partea ta. Poate că încă nu ştii ce fantezii te atrag şi eşti în căutare lor. În mod clar, adori experimentele, dar încă nu te cunoşti suficient în plan sexual. De aceea ai nevoie de un bărbat care să te ia pe sus, fără să aibă o atitudine curtenitoare.

Te masturbezi gândindu-te la o fantezie

Eşti o femeie căreia îi place să exploreze în plan sexual şi cunoşti prea bine puterea gândului asupra simţurilor tale. Dacă îţi imaginezi scenarii complicate, cel mai probabil treci printr-o perioadă mai săracă în plan sexual. Aşadar, relevante sunt în cazul tău genul de fantezii care te aduc la orgasm.

Dacă ai fantezii cu iubitul tău, într-un fel îl vezi ca pe fructul interzis: visezi la el cu ochii deschişi, dar încă nu-i poţi mărturisi cele mai ascunse dorinţe ale tale. Faptul că te gândeşti la el înseamnă că eşti foarte atrasă de el, dar nu neapărat şi satisfăcută. Puţină comunicare şi visele tale se vor transforma în realitate!

O altă fantezie comună în timpul masturbării este sexul cu o celebritate. Fantezia denotă că sexul cu persoana iubită ţi se pare lipsit de farmec, aşa că îţi foloseşti imaginaţia pentru a a simţi un strop de exaltare.

Dacă îţi imaginezi că eşti dominată când te masturbezi, înseamnă că nu vrei să îţi asumi multe răspunderi în plan sexual. Această fantezie te atrage pentru că cel care te domină ia iniţiativa, iar tu nu trebuie să-ţi faci griji pentru plăcerea lui, pentru că el face deja ceea ce îşi doreşte: te domină pe tine! Poate de asta şi preferi masturbarea în locul sexului cu iubitul.

Iar dacă te masturbezi cu gândul la fostul iubit, nu te îngrijora. Cel mai probabil, doar simţi nevoia să încalci regulile puţin!

Te masturbezi cu jucării erotice

În cazul în care îţi place să incorporezi jucării erotice în masturbare, eşti o tipă nonconformistă şi cerebrală, care vrea să-şi testeze limitele. Îţi place să experimentezi, totul pentru a descoperi noi şi noi senzaţii. Vrei să afli toate manierele prin care poţi atinge extazul!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter