6 beneficii ale sexului oral pe care sigur nu le ştiai

De Stela Moisescu, pe Ultimul update Miercuri, 31 mai 2017, 18:39

Nu te bucuri de beneficii doar atunci când ţi se face sex oral. Şi sexul oral pe care tu îl faci partenerului de cuplu îţi aduce beneficii medicale, psihologice…
… şi religioase!

Iată care sunt cele mai surprinzătoare beneficii de care te bucuri când faci sex oral iubitului:

–    Ştii deja că sexul oral este o metodă contraceptivă eficientă, care te fereşte 100% de o sarcină nedorită. Ceea ce sigur nu ştii este că în Biblie există mai multe pasaje în care sexul oral este recomandat ca metodă contraceptivă, dacă nu vrei să rămâi însărcinată. Ar fi pe locul doi, după abstinenţă!

–    Dacă îi faci sex oral iubitului în mod regulat vei avea parte alături de el de o viaţă sexuală fericită pe termen lung! De ce? Pentru că micşorezi riscul ca el să sufere în timp de o disfuncţie erectilă sau de ejaculare precoce.

–    Nu recomandăm sexul oral neprotejat, dar statistic vorbind el te spune mai puţinor riscuri de a contacta o boală cu transmitere sexuală, comparativ cu sexul vaginal. Riscurile sunt mai mici datorită salivei care are un rol protector asupra cavităţii bucale.

–    Femeile însărcinate ar trebui să alterneze sexul oral cu cel vaginal, căci ejacularea în interiorul vaginului în timpul lunilor de sarcină măreşte riscul apariţiei unei boli, care este asociată cu sarcina, denumită preeclampsie. În cele mai grave cazuri boala poate fi mortală pentru mamă. Ejacularea în interiorul gurii nu are acelaşi efect nociv. De fapt, potrivit studiilor, înghiţirea spermei reduce riscul de a face preeclampsie, pentru că sperma reduce tensiunea sangvină din organism.

–    Sexul oral pe care îl faci iubitului poate ajuta la consolidarea relaţiei, căci bărbaţii văd prin acest act o dovadă de iubire. Doctorul Paul Schienberg specifică faptul că sexul oral este crucial pentru armonia în cuplu şi contribuie enorm la satisfacţia sexuală a ambilor parteneri. Dă click şi află când asociază bărbaţii sexul oral cu sentimentele.

–    Sexul oral are foarte multe beneficii corelate cu înghiţirea spermei. Cele mai importante beneficii sunt că te scapă de stres şi de depresie. Dă click şi afla alte beneficii ale spermei pentru organism.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter