Avantajele unui iubit mai bătrân

De Diana Zagrean, pe

Un bărbat cu aproximativ zece ani mai în vârstă decât tine poate fi o opţiune demnă de luat în seamă. Principiul „găina bătrână face supa bună” se aplică tot mai des bărbaţilor. Vezi care sunt avantajele unui iubit mai bătrân.
 

1. Bărbaţii mai în vârstă sunt stabili emoţional

Nu numai că au deja o carieră şi oferă o stabilitate financiară, dar bărbaţii mai maturi sunt şi mult mai stabili emoţional. Dacă şi-a rezolvat deja problemele financiare cu care mulţi îşi încep viaţa, rămâne să se gândească la familie, la iubire, dintr-un punct de vedere al omului experimentat.

2. Bărbaţii maturi au experienţă în relaţii

Dacă te vezi cu un bărbat mai în vârstă, ai şanse mari să ştie ce vrea, să fie foarte bine instruit în „regulile jocului”, să flirteze mai elegant şi să nu se teamă de o relaţie serioasă. În plus, bărbaţii mai în vârstă au alte noţiuni despre respect şi educaţie şi te vei simţi foarte confortabil în preajma lui, orice ai spune şi orice s-ar întâmpla.

3. Te distrezi mai mult

Multe femei cred că un bărbat mai bătrân nu mai ştie (sau nu mai poate) să se distreze la fel ca unul tânăr. Aceste femei se înşală. Un bărbat matur înţelege mai bine nevoia de distracţie şi o face cumpătat. Nu o să trebuiască să-l cari în braţe dacă se îmbată şi nu o să te plângi că a terminat prea repede în aşternut. Este mult mai stăpân pe sexualitatea lui, ştie ce trebuie făcut ca să satisfacă o femeie şi ştie cum să o facă corect, pentru că are deja ceva experienţă.

4. Bărbaţii mai în vârstă ştiu valoarea banilor

Majoritatea bărbaţilor maturi ştiu foarte bine ce înseamnă securitate financiară. Sigur au trecut prin multe momente grele din punct de vedere financiar şi au conturi de economii pentru perioadele grele. În plus, au o altă noţiune despre economisire şi cheltuieli pe mofturi decât un bărbat tânăr şi impulsiv.
Sursa foto: Shutterstock
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter