Ce putem învăţa de la vedetele căsătorite de tinere

De Stela Moisescu, pe

Cele două dive din imagine ar avea ce să-şi povestească şi să înveţe una de la cealaltă… Iar noi putem învăţa de la ambele despre cum să avem o căsnicie fericită!
Au păşit la altar la vârste destul de fragede. Adelina abia împlinise 22 de ani, iar Megan 24. Ambele s-au avântat cu un curaj nebun în mariaje cu bărbaţi ceva mai experimentaţi decât ele, care aveau şi copii din relaţii anterioare!

Dacă între Adelina şi fostul ei soţ, Liviu Vârciu este o diferenţă de vârstă de şase ani, între Megan Fox şi soţul ei, Brian Austin Green vorbim de 12 ani. Liviu mai are o fetiţă dintr-o căsnicie anterioară, iar Brian un băiat.

În cazul ambelor cupluri a fost vorba de dragoste la prima vedere. Adelina şi Liviu s-au cunsocut la o nuntă şi imediat au început să se întâlnească, legătura devenind repede una serioasă.

Megan şi Brian s-au cunoscut pe platourile de filmare, iar actriţa spune că atunci când actorul a atins-o din greşeală pe picior a simţit un val de electricitate în tot corpul. A fost o clipă de magie, spune ea.

Deşi au pornit la drum cu aceleaşi premise, căsniciile celor două dive au luat-o traiectorii diferite. Adelina Pestriţu a divorţat după un an şi câteva luni, în timp ce Megan Fox şi Brian Austin Green se declară total fericiţi cu viaţa lor ca soţ şi soţie!

Vezi în paginile următoare ce ai de învăţat de la ambele dive pentru a te bucura de o căsnicie armonioasă, mai ales dacă vrei să faci acest pas de tânără, când nu poţi spune că ai multă experienţă în dragoste.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter