5 tehnici pentru ca sexul oral să dureze mai mult

De Raluca Cristea, pe

Dacă îţi place să faci sex oral şi te excită să îi oferi partenerului plăcere aşa, învaţă 5 tehnici pentru ca sexul oral să dureze mai mult!

Schimbă ritmul

În loc să îţi mişti capul de sus în jos de parcă ai fi într-o cursă contra cronometru, alternează ritmul penetrării şi al felului în care atingi penisul cu limba. Dacă alternezi ritmul, iubitul tău va experimenta senzaţii diferite şi va fi foarte excitat, chiar este posibil să ejaculeze mai repede decât credeai. Dar, dacă până acum l-ai obişnuit cu mişcări rapide, când o să încetineşti ritmul o să îi dai ocazia să simtă plăcerea într-un mod diferit.

Nu îţi folosi mâinile

Din moment ce ştii că masturbarea duce la ejaculare rapidă, este evident că, dacă îţi foloseşti şi mâinile nu doar gura, vei grăbi ejacularea. Joacă-te! Fă-i sex oral fără să îi atingi deloc penisul, dar foloseşte mâinile ca să îi atingi orice altă parte a corpului în acelaşi timp. Nu uita de şolduri şi fese, pentru că sunt zone erogene!

Sărută-i zonele ,,vecine”

,,Vecinii” de nădejde ai penisului într-o partidă de sex oral reuşită sunt interiorul coapselor, testiculele, perineul şi anusul. Foloseşte-ţi limba sau buricele degetelor ca să le atingi. O mişcare cu care îl aduci la orgasm exploziv este să îi săruţi zona intimă cu buzele şi limba pentru mai mult timp, apoi să te ocupi de capătul penisului. Aşteptarea momentului şi plăcerea îl vor duce rapid la orgasm.

Fă pauze, fără să îţi iei mâinile de pe el

Indiferent dacă îţi place sexul oral cu penetrare adâncă (deepthroat) sau doar să săruţi cu buzele şi limba penisul, este foarte plăcut să faci mici pauze, practic, să alternezi sexul oral cu atingerile sau cu sexul oral pe care el ţi-l face ţie. Ar fi chiar tare să alternaţi cunnilingus cu deepthroat.

Finalizează cu poziţia 69

De departe cea mai bună poziţie sexuală pentru sex oral reciproc, poziţia 69 te obligă să te laşi pradă în acelaşi timp şi senzaţiilor pe care le oferi partenerului dar şi senzaţiilor pe care ţi le oferă el. În plus, pentru că niciunul dintre voi nu se poate concentra total asupra senzaţiilor, ocupat fiind cu sexul oral făcut partenerului, atunci şi orgasmul o să vină puţin mai greu, dar mai intens.

Foto:  Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter