5 poziţii incitante pentru sex sălbatic

De Raluca Cristea, pe Ultimul update Marți, 15 august 2017, 17:50

Dacă sunteţi un cuplu îndrăzneţ şi nu vreţi să intraţi în rutină cu poziţiile sexuale, aveţi mai jos 5 idei de poziţii sexuale pentru sex sălbatic!

Amazoana

În niciun caz o poziţie sexuală pentru un cuplu timid, poziţia sexuală Amazoana este una dintre cele mai intense poziţii sexuale cu femeia deasupra. Iubitul tău se întinde pe pat cu o pernă sub gât şi duce genunchii la piept cu picioarele puţin depărtate. Te aşezi deasupra lui, ca şi cum ai sta pe vine. Tu domini şi controlezi unghiul de penetrare, el te apasă pe coapse sau pe şolduri ca să impună ritmul.

Bulldog

O variaţie a poziţiei Doggy Style, poziţia sexuala Bulldog aduce un unghi de penetrare intens şi disponibilitatea ta totală să fii stăpânită sexual. Tu trebuie să stai în genunchi pe podea, sprijinită în palme. El se aşează deasupra ta şi te penetrează, dar nu se sprijină în genunchi. Este ca şi cum ar face genuflexiuni cu picioarele depărtate. Este o poziţie perfectă pentru sex normal şi sex anal.

Picamerul

În poziţia sexuală Picamerul, tu stai întinsă pe spate, el se aşează deasupra ta şi iţi încolăceşti picioarele pe spatele lui. Deşi seamănă cu poziţia sexuală Misionarul, faptul că ridici picioarele adânceşte unghiul de penetrare şi aduce mai multă libertate de mişcare pentru amândoi. Este perfectă pentru sex săbatic, din moment ce se poate ajunge la sex cu mişcări foarte energice. Poţi să impui ritmul apăsându-l cu tălpile pe fese.

Prizoniera

Poziţia sexuală Prizoniera te aduce în postura de sclavă sexuală, cu mâinile ca şi cum ar fi legate, exact în poziţia în care un poliţist te-ar încătuşa pe capota maşinii. Dacă vă plac jocurile erotice, el poate purta o uniformă de poliţist şi tu, o fustă scurtă. Amândoi staţi în picioare, doar că tu te apleci şi te laşi ţinută cu mâinile la spate. Se poate ajunge la sex foarte energic, cu unghi de penetrare total. El impune ritmul când te trage de mâini. Dacă vrei să variezi, depărtează-ţi picioarele.

Penetrare orală

În această variaţie pentru sex oral tu stai întinsă pe pat cu o pernă mare dar moale sub cap. Partenerul îngenunchează deasupra pieptului tău şi te penetrează oral, atât de mult cât îi permiţi. Îţi poţi folosi mâinile ca să îl mângâi pe abdomen, spate şi fese, iar el te ghidează ţinându-te de cap. Este o poziţie pentru sex oral destinată exclusiv cuplurilor cu experienţă, cărora le place în egală măsură sexul oral, mai ales pentru că puteţi oricând schimba rolurile şi tu să te aşezi deasupra feţei lui.

Foto:  Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter