Cele mai incitante jocuri erotice cu frişcă

De Raluca Cristea, pe Ultimul update Miercuri, 31 mai 2017, 18:46

Din tub, din cană sau bol, foloseşte frişca pentru cele mai tentante, mai dulci şi mai alunecoase jocuri erotice pe care le-ai încercat până acum!

Jocul cu frişcă condimentează preludiul cuplurilor care au chef de altceva şi îndulcesc plăcerea sexului oral, aşa că nu este deloc o nebunie dacă încerci mai multe jocuri erotice cu frişcă.

Să vedem ce se poate face cu frişca, în şi pe lângă pat!

Sex oral cu frişcă

Poate cel mai excitant şi obraznic joc erotic cu frişcă este cel în care partenerii îşi fac sex oral. Dacă vrei să îl exciţi mai repede, pune-i de prima dată frişcă în zona intimă. Dacă vrei să prelungeşti momentul, stimulează-l mai întâi manual şi apoi oral. Acelaşi lucru este valabil şi dacă tu primeşti cadoul.

Frişcă şi zone erogene

Sexologii sunt de părere că o zonă erogenă nu trebuie stimulată mai mult de 10 secunde. Cu frişca, lucrurile se schimbă puţin. Dacă pui sau ţi se pune frişcă pe o zonă erogenă, atunci zona poate fi mângâiată mai mult. Erotismul creşte când mişcările sunt circulare, cu buricele degetelor, până când frişca începe să se topească.

Trebuie neapărat încercat pe buze, piept, şolduri, coapse, degete şi zona intimă.

Litere din frişcă

Adu în dormitor un spray cu frişcă şi un spray cu sirop de fructe. Scrie un cuvânt sexy, obraznic, pe corpul lui sau spune-i să scrie pe tine poziţia sexuală pe care vrea să o încercaţi. Scrieţi orice are legătură cu sexul sau poate fi încercat în pat. Dacă cuvântul este ghicit, încercaţi. Dacă nu, schimbaţi locurile şi continuaţi jocul.

Lenjeria intimă dulce

Un alt joc erotic pe care trebuie sa îl încercaţi este să vă faceţi lenjerie intimă din frişcă, sirop, fructe sau ciocolată. Trasează conturul lenjeriei cu frişcă şi fă-i modele cu sirop si bucăţi de fructe sau ciocolată.

Cum ţi se par jocurile erotice cu frişcă şi sirop?

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter