Muzică şi orgasm – cum dansezi în timp ce faci sex

De Raluca Cristea, pe

„Dansul este expresia verticală a unei dorinţe orizontale legalizată de muzică” – asta a spus scriitorul irlandez George Bernard Shaw. Şi…

… pentru că dansul este de multe ori expresia unei dorinţe, sexuale sau nu, deloc departe este ideea că poţi să dansezi în timp ce faci sex.

Să vedem ce se poate face…

Mai întâi, pune muzica potrivită – grecească, orientală, ambientală sau romantică dacă vrei să faci sex foarte tandru sau house, dance, pop, rock dacă prefer sexul mai intens sau sălbatic.

Poziţia sexuală Dans în poală

O poziţie sexuală în care amândoi trebuie să staţi pe marginea patului, în fotoliu sau pe canapea. Tu te aşezi în poala iubitului cu picioarele lipite sau puţin desfăcute. Dacă staţi pe marginea patului sau undeva fără spătar, el se sprijină în palme. Pentru că tu stai deasupra, poţi întârzia orgasmul dacă măreşti şi micşorezi constant ritmul şi unghiul de penetrare. Dansează cu orice mişcări îţi plac pentru că efectul va fi maxim pentru amândoi.

Când faci curat prin casă sau găteşti

Dacă eşti una dintre femeile care fac curat prin casă sau gătesc cu muzică, atunci e foarte probabil să îţi inciţi partenerul chiar şi fără să vrei cu dansul tău. Bărbaţii sunt excitaţi de posteriorul partenerelor atunci când trebăluiesc prin casă, aşa că nu te mira dacă iniţiază poziţia Doggy style. Perfect! El te penetrează, tu dansezi cu mişcări circulare şi de sus în jos.

Sau când tu stai deasupra

În poziţia sexuală Femeia deasupra îţi este foarte uşor să dansezi oricum vrei, chiar oricum, pentru că îl scuteşti pe el din ce în ce mai mult de mişcările sus-jos, pe care tu le faci mai greu fără un fond muzical potrivit. Nişte melodii mai ritmate sunt tot ce ai nevoie ca să te mişti în voie deasupra lui şi să controlezi orgasmul. Poziţia Femeia deasupra este chiar una dintre poziţiile cu care sexul durează mai mult.

Sex şi dans… în picioare

Cu poziţia sexuală În picioare, dansul este cel mai aproape de adevăr, iar sexul, pe măsură. Cel mai bine este să iniţiaţi poziţia exact aşa cum este şi apoi unul dintre parteneri să danseze în timp ce celălalt stă pe loc. Din poziţia asta, puteţi trece la cel mai intim dans în timp ce faci sex – el rămâne în picioare iar tu îţi încolăceşti picioarele pe spatele lui, în timp ce el te susţine de bazin. Aşa puteţi dansa oricât vreţi, pe orice melodie vreţi.

Tu ce părere ai? Poţi să dansezi în timp ce faci sex?

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter