Poziţii sexuale pe care femeile le adoră, oriunde şi oricând

De Raluca Cristea, pe Ultimul update Miercuri, 31 mai 2017, 18:24

Există anumite poziţii sexuale cu care un bărbat nu dă niciodată greş în faţa unei femei. Dacă iubitul tău nu le ştie, sugerează-le tu!


Sunt 6 poziţii sexuale pe care orice femeie le adoră şi foarte rar le refuză!

Dans în poală

Pentru că îţi place dansul şi, din când în când, să deţii controlul. Şi, dacă le poţi face pe amândouă în timpul sexului, de ce să nu profiţi dansând în poala iubitului? El stă pe pat sprijinit în palme sau pe canapea, cu picioarele puţin desfăcute. Tu te aşezi în poala lui ca şi cum te-ai aşeza pe scaun, cu picioarele lipite. Puteţi impune ritmul amândoi dacă el te ţine de şolduri.

Îţi place pentru că mai mult tu deţii controlul, penetrarea este profundă şi iubitul îţi poate mângâia sânii şi zona intimă.

Linguriţele

Deşi clasică şi considerată de unele cupluri ca fiind prea folosită/cunoscută, poziţia Linguriţele este una din preferatele femeilor pentru că le apropie foarte mult de partener. Este o poziţie ideală pentru cuplurile care abia au început viaţa sexuală comună. Amândoi staţi pe o parte, el în spatele tău şi puţin mai jos decât tine, tocmai ca să te penetreze mai bine.

Îţi place pentru că te ţine în braţe, îl simţi foarte ,,al tău” şi se joacă cu sânii şi clitorisul.

Doggy style

Nici nu e de mirare, din moment ce aproape tuturor femeilor le place să se lase dominate sexual de bărbatul lor. Este o poziţie sexuală care parcă spune ,, da, sunt a ta şi tu eşti al meu şi îmi place la nebunie ce facem acum”. Alegeţi voi dacă o folosiţi pentru sex anal sau normal, dar se pare că femeilor le place poziţia asta mai mult pentru sex normal.

Îţi place pentru că penetrarea este profundă, îi poţi atinge scrotul, te mângâie pe sâni şi adori să fie lipit de tine.

Picamerul

Este una din poziţiile în care atingi repede orgasmul. Stai întinsă pe spate cu o pernă sub cap, el se aşează deasupra ca în Misionarul şi îţi încolăceşti picioarele pe şoldurile lui.

Îţi place pentru că penetrarea este profundă, el poate să diversifice mişcările şi poţi să îi dai semne despre cum şi ce îţi place apăsându-l cu tălpile pe fese.

Misionarul

O altă poziţie clasică, iubită de femei pentru că, cu ea începe totul. De ce spun asta? Pentru că 80% dintre femei îşi încep viaţa sexuală cu poziţia asta, fiind relaxată şi cu un unghi de penetrare ,,moderat” de partener.

Apoi, poziţia începe să îţi placă din ce în ce mai tare când măriţi intensitatea penetrării sau îi schimbaţi unghiul, când ridici un picior sau ambele pe umerii lui şi aşa mai departe. Ideea este să variaţi poziţia Misionarul.

Impactul

Este o poziţie sexuală doar pentru marginea patului sau a canapelei. Tu stai întinsă cu bazinul la margine, el se aşează în genunchi în faţa ta şi îţi ridică picioarele pe umerii lui. Ca să impună ritmul, te ţine de coapse iar tu îţi mişti bazinul cum vrei.

Îţi place pentru că îl laşi să deţină controlul, vă citiţi unul altuia plăcerea pe faţă şi îţi poţi mişca bazinul de sus în jos ca să îi dai semne că îţi place.

Care este poziţia ta preferată?

Foto:  Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter