Cum faci sex cu un bărbat pretenţios

De Raluca Cristea, pe

Poate fi bărbatul ideal. Totul până la sex. Şi asta nu pentru că nu s-ar descurca de minune, ci pentru că uneori îţi dă serioase bătăi de cap cu pretenţiile lui.

Deci, cum faci sex cu un bărbat pretenţios?

Fă ce ai spus că faci

Este una dintre cele mai mari greşeli ale femeilor să se blazeze după ce sunt sigure că bărbatul dorit este al lor. Fii sigură că işi doreşte multe lucruri de la o partidă de sex cu tine, pretenţios fiind. Iar tu, odată ce îi promiţi ceva, ţine-te de promisiune altfel îi va scădea serios interesul pentru sex. Aşadar, de fiecare dată când faceţi sex, pune în aplicare ce i-ai promis.

Spune-i tot ce gândeşti

Un bărbat pretenţios vrea să vorbiţi deschis despre ce încercaţi în pat. Nu te sfii să îi spui tot ce vrei! Indiferent cât de îndrăzneţe ţi-ar părea ideile tale, nu doar va aprecia, dar îi vei satisface curiozitatea şi plăcerea de a alege ceva ce ştie că îi place. Chiar şi în timp ce faceţi sex, spune-i că vrei să te atingă într-un anumit fel sau să încercaţi o anumită poziţie sexuală.

Fii mereu disponibilă pentru sex

Ei, nu chiar mereu. Nu-ţi imagina că masculul pretenţios vrea să facă sex oriunde şi oricând, dar un lucru sigur îi place: să ştie că oricând este lângă tine puteţi face sex şi tu ai toate armele sexuale din dotare activate. Pe scurt, să ştii să fii sexy şi excitantă pentru el oricând!

Pregăteşte un decor pe măsura pretenţiilor

Pretenţiile lui nu se opresc la sex ci şi la tot ce se întâmplă înainte şi imediat după, fie că este vorba despre o cină romantică sau un decor cu bun gust. Dacă din anumite motive, cina nu intră în discuţie, atunci decorul trebuie să fie ireproşabil. Curăţenie în toată casa, aşternuturi proaspete şi din material fin, muzică bună, un pat încăpător şi o cameră spaţioasă şi tu, îmbrăcată cu lenjerie intimă cu portjartier şi acoperită de un halat scurt şi fin.

Poate că pretenţiile lui vor mai scădea de-a lungul timpului, dar cel puţin la începutul relaţiei, totul trebuie să fie ca la carte.

Fii mereu pregătită cu noutăţi sexuale

Pretenţiile lui includ şi să îl surprinzi mereu cu ceva nou. Alege ca la fiecare partidă de sex să îi oferi un element nou, care să îl facă curios şi să îl excite – poziţii sexuale noi, un joc erotic, o jucărie sexuală, atingerea sau stimularea unei zone erogene noi…

Dacă există nemulţumiri, expune-le elegant

Nu de alta, dar toţi bărbaţii şi mai ales cei pretenţioşi se retrag cât ai zice sex atunci când au de-a face cu o femeie fără diplomaţie. Dacă îţi expui elegant dorinţele sau eventualele nemulţumiri în materie de sex, atunci va asculta cu mare atenţie.

Iubitul tău este pretenţios?

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter