5 motive să te îndrăgosteşti de un bărbat divorţat

De Diana Zagrean, pe

Bărbaţii divorţaţi au experienţă, ştiu deja ce înseamnă familia şi au venituri stabile. Vezi care sunt cele 5 motive să te îndrăgosteşti de un bărbat divorţat.
 
Este conştient de greşelile trecutului
Un bărbat care a fost însurat ştie foarte bine ce greşeli să evite pe viitor. O soţie are tendinţa să fie foarte verbală atunci când căsnicia nu merge cum trebuie. Dacă el singur nu s-a gândit la ce a greşit, sigur a auzit câteva reproşuri la viaţa lui şi va face totul ca s nu repete greşeala, fie că este vorba de prea puţin timp petrecut cu familia sau înşelatul.
Ştie ce înseamnă viaţa în familie
Un tip nou care nu a mai fost căsătorit poate să nu ştie cum este viaţa de zi cu zi în cuplu. Să locuieşti cu cineva şi să discuţi despre facturi poate fi un stres necesar, care îi maturizează pe bărbaţi. Dacă este divorţat, deja ştie foarte bine care e treaba cu vasele şi cu gunoiul, ce se întâmplă dacă nu plăteşti întreţinerea şi când să te lase să plângi ca să te linişteşti.
Nu se teme de o relaţie serioasă
Dacă este dispus să o ia de la capăt şi să încerce din nou, înseamnă că ştie foarte bine ce vrea şi ce oferă. Nu se va încurca în nesiguranţă şi sigur nu se va considera prea tânăr pentru copii. Plus că ştie deja ce înseamnă să ai socri şi ciudăţenii personale care îi sperie pe cei mai puţin experimentaţi.
Ştie ce vrea
Bărbaţii sunt adesea confuzi în privinţa propriilor nevoi şi ajung să se căsătoarească pentru că femeia era frumoasă sau pentru că asculta un anumit gen de muzică. După un divorţ, care vine la pachet cu dezamăgire şi multă claritate asupra nevoilor (împlinite şi mai ales neîmplinite), un bărbat nu va ezita să spună clar ce vrea încă de la început.
Are aşteptări rezonabile
Unii bărbaţi se maturizează mai greu şi nu înţeleg ce înseamnă să fii căsătorit decât după ce trec prin această experienţă şi eşuează. Un bărbat divorţat nu va avea aşteptări fanteziste despre mariaj, pentr simplul fapt că acele iluzii s-au dus în clipa în care căsnicia s-a încheiat. Nu o să îţi poată reproşa lucruri doar pentru că visa la ele, deoarece ştie foarte bine ce înseamnă o căsătorie, cu bune şi rele.
Sursa foto: Shutterstock
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter