5 motive ciudate de ceartă în cuplu

De Diana Zagrean, pe

Vă certaţi mereu şi ţi se pare că motivele sunt adesea stupide? Alţi oameni au fost puşi în situaţii similare şi totul apre amuzant când te uiţi din afară. Vezi 5 motive ciudate de ceartă în cuplu şi cât de stupide sunt argumentele uneori.
 

De ce te aşezi pe pernele decorative? Le strici!

Ştii cât de tare te enervezi când faci curat, aşezi totul frumos şi artistic şi vine el acasă şi se trânteşte pe canapea, alege o pernuţă decorativă brodată (eventual cea brodată de străbunica, sau cea cumpărată din străinătate acum 10 ani) şi o bagă sub fund? Să te cerţi cu el pe aşa ceva ţi se pare absolut normal, dar, dacă te uiţi puţin înapoi, poate realizezi că este stupid şi că bărbaţii oricum nu or să înţeleagă niciodată de ce o pernă se află pe canapea dacă nu trebuie atinsă sau folosită.

Nu închide bine dulapurile

Capacul ridicat la WC nu este nimic pe lângă uşile şi sertarele împinse în viteză, care rămân mereu semideschise şi în care intră praf. Lasă mereu totul vraişte şi mai aruncă şi sosete murdare, curate şi rupte prin toată casa?
Nu toţi bărbaţii sunt ordonaţi şi dacă ai decis că îl iubeşti pe acesta, va fi foarte greu să îl convingi cu ţipete că şosetele au sertarele lor, bine definite, că uşile de la dulapuri se închid până fac click şi că vasul de ceramică al toaletei este rece când mergi noaptea la baie.

Pierzi prea mult timp când alegi fructele la supermarket

Îl apucă toţi dracii de pe lume pentru că stai 5 minute să alegi merele absolut perfecte şi fără bubiţă? Se pare că bărbaţii pur şi simplu nu cunosc valoarea banului. Doar nu o să cumperi lămâi pe jumătate stricate, pere ciupite de boli, sau mere bătute, doar pentru că ei se grăbesc.
Supermarketurile nici nu ar mai prezenta marfa în coşuri şi lăzi uriaşe dacă scopul final nu ar fi să ai de unde alege exact ce îţi place. Pff!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter