5 mituri despre sexualitatea bărbaților

De Mia, pe

Din scuzele bărbaților și naivitatea femeilor au luat naștere cinci mituri despre sexualitate care par să nu mai dispară. Se tot spune că bărbații nu sunt monogami sau că sunt mai interesați de sex decât femeile, dar cât adevăr este în aceste vorbe?
1. Bărbații nu sunt monogami în mod natural, dar femeile sunt.
Testele ADN au stabilit că, în majoritatea speciilor de animale, nici bărbații, nici femeile nu sunt mongami din punct de vedere sexual, iar oamenii nu fac excepție. Femeile au fost educate să își limiteze atracția sexuală la o singură persoană, dar biologic, sunt construite să aibă mai mulți parteneri, chiar mai mulți decât bărbații. Ei preferă lucrurile cât mai simple, iar monogamia le asigură asta.
Femeile, însă, au o abilitate mai mare pentru a face mai multe lucruri în același timp și comunică mai bine, două calități esențiale pentru relații cu mai mulți parteneri.

2. Bărbații sunt mai interesați de sex decât femeile.

De obicei, femeile care sunt dezinteresate de sex au fost abuzate în copilărie, au probleme cu imaginea lor, nu pot relaționa sau nu sunt capabile să iubească, dar nu aceasta este natura lor. Femeile, în general, își concentrează nevoile erotice în povești romantice, dar când scapă de judecata socială sau de problemele pe care le are, își doresc relații sexuale.
Bărbații par mai interesați de sex pentru că organele lor genitale nu sunt atât de misterioase ca ale femeilor și pentru că sunt învățați că sexul are legătură cu propria lor plăcere.

3. Bărbații trebuie să ejaculeze, pentru a fi satisfăcuți

Aceasta este o idee des întâlnită, însă bărbații au parte de plăcere și atunci când nu ejaculează. În multe cazuri, lipsa ejaculării îi permite lui să aibă orgasm-multiplu, să mențină energia sexuală și dorința și să mențină interesul partenerei. Specialiștii spun că odată ce bărbații învață să aibă orgasm fără ejaculare, nu mai vor să termine de fiecare dată.
Cele mai multe femei nu ejaculează pentru că le este rușine ori pentru că partenerii lor nu știu să le provoace suficientă plăcere, așa că ele știu că orgasmul și ejacularea sunt două chestiuni separate.

4. Un bărbat trebuie să aibă erecție pentu a se bucura de un joc sexual

Aceasta este o altă presupunere greșită. Femeilor le place preludiul și fără actul sexual, iar preludiul cuprinde mai mult decât penisul și vaginul. Acest joc sexual nu necesită o erecție, iar ideea de a excita o femeie este extrem de plăcută pentru bărbați.

5. Cu cât este penisul mai mare, cu atât mai bine

Compatibilitatea este, de fapt, ceea ce contează. Un penis mare și un vagin mic nu sunt o combinație fericită, mai ales după menopauză. Important este să știi să folosești penisul, iar asta se învață. Un organ mai mic este mai ușor de manevrat în vagin și îl motivează pe posesor să experimenteze cât mai mult pentru a-și satisface partenera.
Problema apare când el crede că nu are un penis suficient de mare. Aceste gânduri îi obsedează și pe cei care au o mărime peste medie, dar femeile nu sunt interesate de mărime, ci de eficiență.
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter