Ce să nu faci niciodată în timpul sexului

De Mia, pe Ultimul update Vineri, 16 ianuarie 2015, 21:47

Când ești în pat cu persoana iubită, un simplu gest îi poate stinge dorința. Pentru că știm că nu vrei asta, ne-am gândit să îți spunem ce să nu faci niciodată în timpul sexului.
Multe persoane, inclusiv femeile, nu își sărută partenerul atunci când fac sex. O fac din cauza poziției incomode sau pentru că nu vor să întrerupă ritmul, dar specialiștii recomandă să nu ignori acest aspect. Fă un efort și sărută-ți iubitul sau iubita, pentru că îți vei îmbunătăți viața sexuală.

Nu ignora celelalte părți ale corpului

Organele genitale sunt cele mai importante în timpul sexului, însă nu trebuie să ignori celelate părți ale corpului partenerului. Acordă atenție și coapselor, spatelui, taliei, pentru că sunt zone erogene, mai ales la femei. Dacă vei atinge aceste părți, îți vei stimula și mai mult partenerul și va căuta metode să te răsplătească.

Nu îți mușca partenerul

Mulți oameni vor un partener agresiv, însă trebuie să știi că, dacă îl muști atunci când nu este pregătit, îi vei provoca durere și disconfort ori îl vei speria. Asigură-te că partenerul tău este pregătit, înainte să îi muști urechea, umărul, gâtul sau orice altă parte a corpului.

Nu sări peste preludiu

Mai ales bărbații trebuie să învețe să își controleze mușchii, pentru a nu ejacula mai devreme. În cazul în care se întâmplă asta, riști să îți lași partenerul nesatisfăcut. La fel de neplăcut este și să ajungi la orgasm prea târziu, pentru că iubitul sau iubita ta s-ar putea să nu mai simtă plăcere. Evită aceste situații și nu sări peste preludiu.

Nu îți lăsa toată greutatea pe partener

Chiar dacă ești fată și ai impresia că dieta și-a făcut efectul, nu este o idee bună să îți lași toată greutatea pe partener. Când stai deasupra, sprijină-ți corpul în genunchi și lasă-l să respire.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter