10 reguli nescrise ale sexului pe care trebuie să le știi

De Mia, pe Ultimul update Vineri, 16 ianuarie 2015, 21:49

Când vine vorba despre sex, niciodată nu știi totul. Am strâns pentru tine 10 reguli nescrise ale sexului, pe care trebuie să le știi, pentru a te bucura din plin de partener.

Prima noapte de sex cu noul tău iubit nu este niciodată cea mai bună, așa că nu îl judeca după asta. Nu v-ați văzut niciodată goi până atunci, nu aveți idee ce vrea fiecare în pat, de aceea cel mai bine este să nu ai așteptări prea mari.

Preludiul este extrem de important

Și nu lăsat pe nimeni să te convingă că lucrurile stau altfel. Nu poți alerga la maraton fără încălzire, nu? Este mult mai romantic și mai amuzant să luați lucrurile cât mai ușor.

Dacă nu îți apreciază corpul, nu te merită

Dacă vreodată spune ceva deplasat despre corpul tău, este momentul să faci o schimbare…de partener. Un bărbat trebuie să fie, înainte de toate, un gentleman, așa că nu îi permite să te subaprecieze.

Sexul este amuzant, profitați de asta

Sunetele ciudate, fețele amuzante și pozițiile compromițătoare sunt imposibil de evitat în timpul sexului. Recunoaște-ți când ceva este amuzant, distrați-vă pe seama asta și treceți peste. Așa nu vă veți mai simți ciudat sau stânjeniți.

Întotdeauna, dar întotdeauna, renunță la șosete

Dacă toate hainele tale sunt pe jos, ce rost are să rămâi cu șosetele în picioare? Nu vei face decât să stingi dorința, așa că renunță la ele de fiecare dată.

Cere și ți se va da

Dacă nu spui ce îți place, s-ar putea să nu primești niciodată. Nu te plânge că iubitul tău nu face acel lucru care te înnebunește dacă nu i-ai spus despre el…Dacă nu cumva poate să îți citească gândurile, nu prea are de unde să știe. Comunicarea este esențială în pat și este cheia unei relații reușite.

Nu întotdeauna trebuie să te ia în brațe

Sigur, este minunat să adormiți îmbrățișați, după o noapte de sex, dar dacă sunt 30 de grade Celsius, lasă-l să doarmă pe partea lui de pat.

Nu pleca pe furiș

Dacă vreți să vă revedeți, nu pleca fără să îi spui „la revedere”. Este nepoliticos și ai putea constatat că este chiar drăguț să dormiți împreună.

Nu amâna mersul la toaletă

Oricât de bine te-ai simți la el în brațe, nu amâna niciodată mersul la toaletă. În caz contrar, ai toate șansele să te trezești cu o infecție urinară. Nu vrei asta!

Sexul de dimineață tratează mahmureala

Dacă ai avut o noapte albă, sexul este cel mai plăcut mod de a-ți începe ziua. Urmat de o cafea și un mic-dejun copios, normal!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter