10 aventuri erotice pe care fiecare femeie ar trebui să le trăiască

De Unica.ro, pe Ultimul update Sâmbătă, 17 ianuarie 2015, 12:16

Viaţa e prea scurtă pentru a fi cuminţi! Între 18 şi 28 de ani, trăim cea mai importantă fază de autocunoaştere, în care ne dezvoltăm personalitatea şi sexualitatea. Anumite tipuri de aventuri reprezintă mai mult decât simple distracţii; ele pot fi adevărate lecţii de viată pentru noi.
Unele ne ofera sentimentul de libertate, altele curaj, iar altele amuzament si amintiri placute. Pana la urma, „la sfarsitul vietii regretam doar ce nu am apucat sa facem”, sustine redactorul Anne West.
O PARTIDA SCURTA CU UN NECUNOSCUT

„Cand am iesit din baia cu aburi eram alunecoasa ca un peste. El a venit dupa mine. Privirile noastre s-au intalnit, iar doua minute mai tarziu coapsele noastre erau lipite, mi-a pus mana la gura si am facut sex. Eram complet fascinata de acest corp care se impingea in mine. Ma simteam salbatica, tanara, invincibila.”
LECTIA: SUNT LIBERA!

Sexul cu un strain e simbolul absolut al libertatii sexuale. Pentru femei, o partida scurta cu un necunoscut poate duce chiar la eliberarea eului sexual. Dovada ca poti fi o persoana sexuala, libera, creste nivelul increderii in propriul sine, iar acest lucru se reflecta nu numai in pat, ci si in viata profesionala, in relatia de cuplu si chiar in atitudinea ta in societate.
Vezi continuarea pe e-joy.ro. CLICK AICI!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter