Victoria Beckham a refuzat să-i facă rochia de mireasă lui Kim Kardashian. Motivul este incredibil!

De Geo Berciu, pe

Kim Kardashian se pregăteşte pentru o nuntă grandioasă în Paris, însă o veste neaşteptată i-a dat toate planurile peste cap: Victoria Beckham, a cărei semnătură spera să se regăsească pe rochia ei de mireasă, a refuzat.

Pentru nunta care va avea loc luna aceasta la Paris, Kim Kardashian şi Kanye West au alocat un buget nelimitat pentru eveniment. Bruneta starletă şi-ar fi dorit ca rochia ei de mireasă să fie creată de Victoria Beckham, devenită înn ultimii ani un etalon al bunului gust în designul vestimentar. Numai că soţia fostului fotbalist a refuzat să-şi asocieze numele cu clanul Kardashian, pentru că aceasta ar însemna o „scădere” a brandului său, iar ea, care îmbracă până şi membri ai casei regale, nu îşi poate permite aşa ceva.

Elegant, Victoria a informat-o pe viitoarea mireasă că este mult prea ocupată şi, în plus, ea nu creează rochii de mireasă.

Totuşi, alţi creatori nu sunt atât de pretenţioşi cu clientela lor şi astfel, se pare, că viitoarea mireasă a lui Kanye West va purta o rochie marca Balmain. Vedeta de televiziune Kim Kardashian şi rapperul Kanye West, care s-au logodit în octombrie 2013, se vor căsători pe 24 mai, la Paris.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter