Mădălina Ghenea, jefuită în Italia. „Incidentul este dintr-o serie de episoade foarte grave!”

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Joi, 15 decembrie 2022, 11:41

Mădălina Ghenea (35 de ani) a fost victima unui jaf în urmă cu câteva zile. Frumoasa actriță s-a deplasat în weekend dinspre Arabia Saudită spre Roma, pentru a participa Gala Magnifica Awards Roma și pentru a-i fi înmânat un premiu.

Avionul în care se afla vedeta a aterizat la Fiumicino, pe aeroprtul Leoardo da Vinci. Mădălina Ghenea a rămas fără o valiză, în timp ce își ridica bagajele de pe aeroport, potrivit publicației Il Messagero.

Citeşte şi: Cum arată Mădălina Ghenea complet nemachiată: „Adevăratele mele culori și defecte”

Hoții ar fi plănuit de multă vreme jaful

Fără să stea prea mult pe gânduri, actrița a alertat autoritățile și a depus o plângere, în urma căreia a fost demarată o anchetă. Până în momentul de față se știe că hoții ar fi plănuit de mult jaful, ei fiind la curent cu programul și deplasările Mădălinei Ghenea.

Citeşte şi: Mădălina Ghenea și Emil Rengle, dans senzual pe o plajă din Mexic

În valiza furată se aflau bijuterii și alte produse de lux, cu valoare considerabilă. Momentan, este neclar dacă valiza a dispărut chiar în momentul scoaterii bagajelor din avion sau în timp ce actrița ieșea din aeroport.

Fiica Mădălinei, Charlotte, vizată și ea de infractori

Cazul a fost preluat de criminologul italian Roberta Bruzzone, deoarece, mai notează presa internațională, hoții au mai vizat-o pe actriță și cu alte ocazii. Mai mult, infractorii ar fi luat-o în vizor și pe fiica Mădălinei, Charlotte Stratan (5 ani). Șoferul mașinii care o ducea pe Mădălina Ghenea de la aeroport la eveniment se află și el pe lista suspecților, după ce ar fi parcat mașina într-o zonă izolată a aeroportului.

„Făptașii încearcă să-i distrugă viața Mădălinei!”

Citeşte şi: Mădălina Ghenea, fotografiată la plajă alături de fiica ei, Charlotte. Cum se menține modelul în formă

Este cel mai recent incident dintr-o serie de episoade foarte grave în care ea este protagonistă. Atât de anormale și detaliate încât par, foarte probabil, a fi atribuite acelorași făptași, care de ani de zile au unicul obiectiv de a distruge viața și imaginea Mădălinei. Nu au scăpat-o din vedere nici pe fiica minoră a actriței – au precizat surse apropiate vedetei.

După neplăcutul incident, Ghenea s-a prezentat, în cele din urmă la evenimentul ca care era așteptată, unde și-a primit premiul.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter