Vedete cu rochii identice. Cui îi stă mai bine?

De Diana Sorescu, pe

Ori Kim Kardashian este fantastic de ghinionistă, ori este un model pentru alte vedete! Kim s-a îmbrăcat la fel ca Britney Spears, dar şi ca Amber Rose! Cui i-a stat mai bine?

Rochii identice

Kim Kardashian VERSUS Britney Spears

–    Cu doar câteva zile în urmă, Kim Kardashian a ieşit să ia masa la un restaurant de fiţe din Miami. Tot în acelaşi weekend, Britney Spears se pregătea de un concert. Divele au purtat aceeaşi rochie!
Rochia

–    Frumoasa creaţie bandaj este semnată Herve Leger. Rozul fuchsia a fost combinat cu argintiu metalic într-un imprimeu labirintic. Dacă Regina Pop a decis să asorteze rochia cu o pereche de cizme negre, cu carâmb midi, Kim a mers pe varianta unur pumps alb cu negru.

Kim Kardashian VERSUS Amber Rose

–    În luna mai, la interval de doar două săptămâni, voluptoasele Kim şi Amber au purtat acceaşi rochie! În timp ce Kim defila cu ea pe covorul roşu, Amber a decis să o îmbrace la o sesiune de cumpărături!
Rochia

–    Superba creaţie mini este o rochie Mara Hoffman. Imprimeul de diamant, culorile vibrante şi detaliul de pe umăr fac din această rochie un spectacol! Kim a accesorizat-o cu o pereche sa platforme corai cu talpă de rafie şi breteluţă pe gleznă, plus un clutch alb, iar Amber cu sandale aurii şi unghii pictate cu ojă roz electric!

Cine crezi că a purtat mai stilat rochiile? Cu cine votezi?

Vedete cu rochii identice. Cui îi stă mai bine?

Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter