Trucuri care te vor ajuta să pari mai slabă în costumul de baie

De Consuela Stratulat, pe

Costumul de baie trebuie ales cu grijă, pentru că îți poate avantaja silueta sau, dimpotrivă, îți scoate în evidență toate imperfecțiunile. Dacă ții cont de câteva sfaturi, vei arăta perfect pe plajă.
Alege costumul de baie din două piese! Slipii tanga sunt extrem de sexy, dar dacă nu ești mulțumită de forma corpului tău, o pereche de slipi cu talie înaltă îți vor alungi silueta și îți vor da un aer de divă retro.
Dacă vrei să îți expui pielea, dar nu te avantajează costumele din două piese, optează pentru costume de baie întregi, cu tăieturi în zona taliei sau cu decolteu adânc.
Poartă culori deschise! Nu este nevoie să porți negru, pentru a-ți subția silueta. Nuanțele neon arată perfect, mai ales dacă ești bronzată, iar dacă încă nu ți-ai lăsat pielea atinsă de soare, optează pentru roșu sau albastru electric.
Vei arăta cu câteva kilograme mai slabă, dacă vei alege costume de baie cu nuanțe mai închise în părțile laterale.
Nu te feri de imprimeuri! Cu cât sunt mai mari, cu atât mai bine, pentru că vor atrage atenția de la imperfecțiunile siluetei tale!
Volanele sunt perfecte când vrei să dai volum acolo unde nu există sau să ascunzi zonele rotunjite!
Dungile verticale chiar lasă impresia unei siluete lungi și subțiri, așa că alege fără probleme costumele de baie cu astfel de imprimeuri!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter