Trench-ul colorat din piele, piesa de bază în sezonul rece

De Diana Sorescu, pe

Trench-ul colorat din piele face ravagii în rândul vedetelor. Această piesă este sexy datorită materialului, modernă datorită nuanţelor şi elegantă prin prisma croiului! Deci perfectă!

Trench colorat

 
Blake Lively e superbă într-un trench merlot, cu fermoar ascuns şi design feminin, pe care diva îl poartă pe post de rochie. O pereche de pantofi Louboutin au întregit look-ul elegant. Tu poţi purta un model asemănător de trench cu dresuri negre mate şi botine la fel!
 
Rachel Zoe poartă un trench fabulos, o piesă din piele turcoaz, cu două rânduri de nasturi şi cordon, pe care a mixat-o cu cizme negre peste genunchi şi o geantă portocalie. Nici nu mai contează cum e îmbrăcată pe dedesubt, trench-ul e minunat!
 
Fergie a optat să îşi accesorizeze micuţa rochie neagră cu un trench din piele verde-mentă, care îi vine perfect! Trench-ul îi conferă un aer distins, iar culoarea o avantajează.
 
Şi Rosie Huntington-Whiteley a căzut în patima trench-urilor colorate! Ea a ales un model midi, de un roşu intens, pe care l-a mixat cu pantaloni, top maro şi clutch din piele de piton, cu detalii aurii. Un ansamblu rafinat, de bun gust, ce merită să fie exemplu pentru noi toate.
 
Îţi plac trench-urile colorate din piele? Ai deja unul în garderobă?
 
Trench-ul colorat din piele, piesa de bază în sezonul rece
 
Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter