Tatăl actriței Blake Lively a murit. Actorul avea 74 de ani

De Adelina Duinea, pe

Tatăl actriței Blake Lively (33 de ani), Ernie, s-a stins din viață la vârsta de 74 de ani. Actorul a fost distribuit în trecut în filmele The Dukes of Hazzard și Turner & Hooch și în peliculele The Sisterhood of the Traveling Pants 1 și 2, în care a fost tatăl personajului jucat de Blake.

Tatăl actriței Blake Lively a murit. Actorul avea 74 de ani

Potrivit The Hollywood Reporter, Ernie s-a stins din viață joi, 3 iunie 2021, din cauza unor complicații la inimă. Alături i-au fost soția și copiii, printre care și actrițele Blake și Robyn Lively.

Ernie este recunoscut pentru rolurile sale din The Sisterhood of the Traveling PantsThe Dukes of HazzardTurner & Hooch și din serialul Disney Suite Life of Zack & Cody.

De atunci, Ernie a mai fost invitat special în seriale precum The West Wing, Saving Grace și Ghost Whisperer. Potrivit Us Weekly, Ernie a fost operat pe cord în anul 2013. „M-am trezit a doua zi și i-am spus soției mele: «Nu m-am mai simțit atât de bine de ani de zile!».”

„M-am mutat în Utah [SUA] pentru zăpadă, dar n-am reușit să schiez. Literalmente nu aveam inima să o fac. Acum sunt nerăbdător să-mi continui viața în loc să stau degeaba”, mai mărturisea actorul.

Citește și:

Regina Elisabeta a II-a, flatată sau deranjată că Prințul Harry și Meghan Markle și-au numit fiica după ea?

Kanye West formează un cuplu cu modelul Irina Shayk după divorțul de Kim Kardashian

Ce pofte are Gabriela Prisăcariu în timpul sarcinii. „Mulțumesc, bebelușule!”

Tot în 2013, Ernie vorbea cu entuziasm despre familia lui, care atunci era în creștere. Blake doar ce se căsătorise cu actorul Ryan Reynolds (44 de ani).

„Fiica mea cea mică doar ce s-a căsătorit și vrea o familie mare. Spune că vrea 30 de copii. I-am zis: «De ce nu începi cu primul?».” Acum, Blake și Ryan au trei fiice, Inez (6 ani), James (4 ani) și Betty (8 luni).

Până la acest moment, Blake nu a făcut niciun comentariu public referitor la decesul tatălui ei.

Foto: Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter