Blake Lively, însărcinată cu al patrulea copil. „Pur și simplu-mi place să creez”

De Adelina Duinea, pe

Blake Lively (35 de ani) este însărcinată cu al patrulea copil. Actrița și soțul ei, actorul Ryan Reynolds (45 de ani), mai au trei fiice, James (7 ani), Inez (5 ani) și Betty (2 ani).

Blake Lively, însărcinată cu al patrulea copil: „Pur și simplu-mi place să creez”

„Pur și simplu îmi place să creez. Fie că e vorba de gătit, povestit, afaceri sau oameni, pur și simplu-mi place să creez”, a declarat actrița în cadrul Forbes Power Women’s Summit 2022.

Blake și Ryan formează un cuplu de 11 ani, dintre care 10 sunt de căsnicie. Deși își țin fiicele departe de ochii curioșilor, actorii vorbesc adesea în interviuri despre viața lor de familie.

„Mă simt mult mai bine în pielea mea de când am devenit părinte. Niciodată nu m-am simțit mai eu, mai împăcată cu propriul corp sau mai încrezătoare, asta fără să menționez numeroasele nesiguranțe pe care le am de un milion de ori pe zi, dar mă simt incredibil de așezată”, spunea Blake Lively în mai 2022, pentru Forbes.

Ca orice alt părinte, actrița se „confruntă” și ea, la ordinea zilei, cu o paletă largă de atitudini și reacții din partea fiicelor sale.

„Când au prea mult tupeu cu mine le zic: «Eu sunt mama voastră, eu». Adică încerc să le explic cine sunt, cu ce mă ocup, că sunt norocoase că sunt mama lor. Dar nu mă cred”, glumea în mai 2022, într-un interviu pentru revista Vogue.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Cele mai frumoase și spectaculoase ținute de la Gala Met 2022

Citește și: Tatăl actriței Blake Lively a murit. Actorul avea 74 de ani

Citește și: Actorii Alexis Bledel și Vincent Kartheiser divorțează după 8 ani de căsnicie

Citește și: Kate Middleton și Meghan Markle au purtat bijuterii-tribut în onoarea Reginei Elisabeta a II-a. Cum arată accesoriile și care este povestea lor

În 2021, întrebat care este secretul relației îndelungate cu Blake, Ryan a explicat pentru Extra: „Chiar ne place unul de celălalt. Ne-am plăcut de la bun început ca prieteni și o facem chiar și mai mult acum”.

Un alt „secret” al relației lor este umorul, Blake și Ryan fiind recunoscuți nu doar datorită rolurilor jucate, ci și pentru glumele pe care le fac adesea unul la adresa celuilalt. Actorului îi place, totodată, să facă glume care-i implică rolul de tată și fiicele.

„Să fiu tată este cel mai grozav sentiment de pe Pământ”, scria pe Twitter în 2016. „Fără să includ acei minunați ani petrecuți fără copil, desigur.”

Foto: Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter