Ţinute superbe purtate de vedete în weekend

De Diana Sorescu, pe

Evenimentele mondene de lux s-au ţinut lanţ în weekendul ce tocmai a trecut, iar dive de calibru au semnat condica pe covorul roşu. Iată 4 ţinute fabuloase.

Ţinute superbe

 
Jessica Biel este ravisantă într-o rochie maxi alb vanilat. Creaţia poartă semnătura incontestabilă a lui Giambattista Valli, este decorată cu umeri bufanţi, în straturi de material calin, decupaj în formă de lacrimă şi o superbă centură aurie, cu frunze metalice.
 
Având în vedere că rochia este un spectacol, actriţa a accesorizat-o cu bijuterii cu diamante şi a mizat pe un machiaj minimalist şi o coafură elegantă şi simplă.
 
Sandra Bullock arată excelent într-o rochie mini stropită integral cu paiete aurii, pe care a combinat-o cu un blazer negru, pantofi gri strălucitori şi un clutch box metalic.

Dita Von Teese este definiţia pură a senzualităţii şi eleganţei absolute. Diva arată spectaculos într-o rochie maxi neagră, de sirenă. Creaţia cu dantelă fină şi mărgele preţioase, dispuse strategic, cu jocuri de transparenţă, îi complimentează silueta impecabilă.
 
La o petrecere privată ce a avut look în weekend, Kim Kardashian a mizat pe o ţinută modernă, glamour. Bruneta a îmbrăcat o salopetă decorată cu solzi aurii şi o jachetă albă cu tăieturi asimetrice. O pereche de pantofi Louboutin nude, diamante şi un clutch beige cu detalii metalice au completat look-ul vedetei.
 
Care ţinută îţi place mai mult?
 
Ţinute superbe purtate de vedete în weekend
 
Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter