Nicole Kidman are o garderobă de prințesă în cel mai recent film al său, “Grace de Monaco”

De Andreea Catrina, pe

Pe lângă tulburătoarea poveste a celebrei actrițe devenită prințesă, pelicula a atras atenția criticilor și pentru acuratețea cu care ținutele prințesei și toate accesoriile vestimentare au fost recreate.
Designerul de costume Gigi Lepage s-a ocupat îndeaproape de toate cele 44 de ținute, lucrând cu unele dintre cele mai mari nume ale industriei.
„Dior a acceptat să reproducă două costume create de Marc Bohan, directorul artistic al brandului, din acea perioadă”, a mărturisit Lapage într-un interviu recent. „Totodată, și Chanel s-a implicat în reproducerea unui costum. Casa Hermes s-a ocupat de eșarfe, dar și de genți. Toate mănușile pe care Nicole Kidman le poartă în film sunt semnate de Maison Fabre, iar Casa Swarovski a recreat rochia de bal, cu cristale aplicate”, a completat Lepage.

Munca din spatele costumelor a fost una intensă, deoarece s-a dorit ca imaginea personajului să fie cât mai apropiată de cea a lui Grace Kelly. Gigi Lepage a consultat arhive foto din perioada anilor 50-80 și a decupat articole din ziarele acelei perioade, pentru a se asigura că toate ținutele prințesei vor arăta perfect.

Până și culorile ținutelor au fost alese cu mare grijă. Designerul de costume Gigi Lepage a declarat că a ales anumite nuanțe care să se potrivească perfect cu părul blond al lui Nicole Kidman, cu tenul ei de porțelan și cu ochii săi de un albastru intens. „Am ales culori la modă din acea perioadă, dar am optat și pentru ținute galben-pai, deoarece aceea era culoarea preferată a prințesei Grace.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter